Home Gaming Helldivers 2 Update gepland voor 17 september, overhaul van de wapens en Stratagems

Helldivers 2 Update gepland voor 17 september, overhaul van de wapens en Stratagems

by Mark van Truijen

Het is bijna een maand geleden sinds de Escalation of Freedom-update van Helldivers 2, waarbij Arrowhead meerdere veranderingen beloofde als onderdeel van een 60-dagenplan. In een nieuwe Steam Community-post bevestigde het dat de volgende update op 17 september zal verschijnen en schetste enkele van de veranderingen.

Deze omvatten een herwerking van Armor Penetration en Anti-Tank wapens, waarbij meer dan 30 geweren en Stratagems een balanspass krijgen. Ook de pantser- en gezondheidswaarden van vijanden zijn herwerkt. Het aantal verschillende vijanden wordt ook herzien, waarbij vijandelijke eenheden zoals de Hulk, Charger, Impaler en Bile Titan minder pantser hebben. De Devastator en Gunship vuren ook beperkte raketten af.

De Autocannon, Heavy Machine Gun en Anti-Material Rifle zijn “effectiever”, terwijl vlammenwerpers zijn verbeterd. Arrowhead zal ook kijken naar “nieuwe spelersfantasieën en ontwerpdoelen” op basis van feedback en gameplaytrends.

Wat betreft de eerder genoemde opt-in tests, de afgelopen twee weken waren er gesloten bèta’s. De ontwikkelaar zal dit uitbreiden en “een grotere verscheidenheid aan testers uitnodigen om onze aankomende updates te playtesten.” “Het zal enige tijd duren om de infrastructuur op orde te krijgen, maar de bedoeling is dat deze tests problemen en misstappen vinden voordat we ze vrijgeven aan de grote spelersbasis, wat een betere ervaring voor alle spelers biedt.”

Blijf op de hoogte voor meer details over de update wanneer deze live gaat. Helldivers 2 is beschikbaar op PS5 en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x