Home Gaming Ship Graveyard Simulator 2 komt naar PS5 en Xbox Series X|S

Ship Graveyard Simulator 2 komt naar PS5 en Xbox Series X|S

by Jos Vis

Ship Graveyard Simulator 2 verschijnt op 6 september voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Met deze titel word je een arbeider die scheepswrakken ontmantelt. Het nieuwe deel biedt verbeterde gameplay en talloze nieuwe functies, waaronder het ontmantelen van grote scheepsonderdelen. Consoleversies van de basisversie bevatten ook de Warships DLC-uitbreiding, waarin krachtige oorlogsschepen op spelers wachten. Ship Graveyard Simulator 2 verscheen eerder op pc en er zijn ook plannen om de game uit te brengen op Nintendo Switch.

YouTube video

De simulator, gemaakt door de Poolse studio Games Incubator, werd voor het eerst uitgebracht op pc en kreeg zeer positieve recensies van spelers. Momenteel is het percentage positieve recensies op het Steam-platform 80 procent (van de meer dan 1.700 recensies). Ultimate Games S.A. is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en release van de game op consoles.

Ship Graveyard Simulator 2 is een nieuw onderdeel van de simulator waarmee je de rol kunt spelen van een arbeider die betrokken is bij het ontmantelen van scheepswrakken. Dit is een van de gevaarlijkste beroepen ter wereld, dus je moet oppassen voor talloze gevaren.

Het tweede deel van de game biedt een nog groter kerkhof van schepen – een strand met honderden verschillende wrakken. Ontwikkelaars van Games Incubator Studio hebben de bewezen mechanica ontwikkeld en verbeterd, terwijl ze gloednieuwe elementen hebben toegevoegd en de visuals hebben verbeterd. Spelers kunnen nu bijvoorbeeld een speciale kraan en een grote container gebruiken om met de grootste delen van de wrakken om te gaan.

De gameplay bestaat voornamelijk uit het verkennen van wrakdekken en het ontmantelen van geselecteerde fragmenten die het meest waardevol zijn. In de praktijk houdt de speler zich onder andere bezig met het snijden, vernietigen of lassen van afzonderlijke elementen. De verkregen grondstoffen en onderdelen kunnen vervolgens worden verkocht en de verkregen fondsen kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor betere uitrusting.

De basisconsoleversie van Ship Graveyard Simulator 2 bevat ook de Warships DLC-uitbreiding, die krachtige oorlogsschepen introduceert. Ook hier moet de speler een Geigerteller meenemen, aangezien de wrakken van sommige schepen radioactief materiaal kunnen bevatten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x