Home Gaming Silent Hill 2 Remake laat je elementen van de UI uitzetten

Silent Hill 2 Remake laat je elementen van de UI uitzetten

by Mark van Truijen

Bloober Team heeft veel werk gestoken in de sfeer van de Silent Hill 2-remake, waarbij de griezelige sfeer van het origineel behouden blijft en nieuwe functies worden toegevoegd. Voor degenen die de volledige ervaring willen van vastzitten in een mysterieuze stad en geconfronteerd worden met hun zonden, is er een optie om alle UI-elementen uit te schakelen.

De ontwikkelaar heeft ook een “90s-filter” bevestigd, dat de kleurcorrectie, korrelige effecten en het scherm aanpast om op het origineel te lijken. Het combineren van de twee zou moeten zorgen voor de meest meeslepende horrorervaring, zelfs als het uitdagender kan zijn.

Silent Hill 2 wordt op 8 oktober gelanceerd voor PS5 en PC, waarbij eigenaren van de Digital Deluxe Edition op 6 oktober toegang krijgen. Bekijk hier meer uitgebreide gameplay. Naast opnieuw ingedeelde vijandelijke ontmoetingen en meer gebouwen om te verkennen, bevat het nieuwe nummers van de legendarische componist Akira Yamaoka. Sommige van de originele nummers zijn ook opnieuw gemaakt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x