Home Gaming SWAP/MEAT krijgt speeltest

SWAP/MEAT krijgt speeltest

by Jos Vis

SWAP/MEAT, een heel nieuwe (en heel normale) coöp-shooter van de ervaren ontwikkelaars One More Game, gaat op vrijdag 6 september van start met zijn volgende playtest. De game is gloednieuw: een buffet met Gamescom- en PAX-evenementen, waaronder de Future Games Show, de Seattle Indies Expo en devcom, waar de titel de eer kreeg voor de categorie ‘Creative Overkill’ tijdens de Indie Awards van de show.

Minder dan een jaar na de ontwikkeling is SWAP/MEAT een roguelite third-person shooter waarin je de vreemdste werelden en boosste buitenaardse wezens in het universum overvalt… voor hun vlees. Ruil vlees met de vijanden die je verslaat om hun vaardigheden te stelen en je held in een mum van tijd uit te breiden, en vecht samen met je vrienden om het spek mee naar huis te nemen.

Leden van de media en makers van inhoud worden uitgenodigd om zich te registreren voor deelname aan de playtest en ontvangen een aangepaste uitnodigingslink die toegang voor sommige leden van hun publiek garandeert.

Geïnteresseerde spelers kunnen zich aanmelden voor de playtest, en als je drie vrienden doorverwijst, doet je hele team gedurende een beperkte tijd mee. De eerste Meat Lab-playtest vond plaats in juli en feedback van spelers hielp het OMG-team hun hartige recept te verbeteren, met een lijst met patch-opmerkingen die lijken op het menu in The Cheesecake Factory, inclusief een groot aantal visuele upgrades, bugfixes en verfijning van systemen.

“We kunnen niet meer gehyped zijn om spelers uit te nodigen om de rijke umami-smaak van SWAP/MEAT te proeven”, zegt Jamie Stormbreaker, medeoprichter van OMG en gamedirecteur van SWAP/MEAT. “Het is waar dat we het spel laten zien na minder dan een jaar kooktijd, maar we kunnen spelers verzekeren dat het risico op door voedsel overgedragen ziekten enorm wordt overschat door de Intergalactic Food & Drug Administration. Maak je daar geen zorgen over.”

In SWAP/MEAT nemen 1-4 spelers de rol aan van een ‘Meat Scientist’ voor Rangus Meats, een multigalactische onderneming die zich toelegt op het ontdekken van het ultieme duurzame vleesproduct om het universum te voeden (…althans dat beweren ze ). Op de vlucht vallen spelers op een reeks steeds uitdagender wordende planeten en gaan ze de strijd aan met de onvriendelijke lokale bevolking, waarbij ze ‘vlees ruilen’ met de buitenaardse gekken die ze verslaan. Spelers kunnen een breed scala aan vreemde (en meestal zachte) hoofden, benen en torso’s aan hun lichaam bevestigen, waardoor ze krachtige vaardigheden verwerven waarmee spelers hun speelstijlen in een handomdraai kunnen veranderen. Squads die met succes de ‘vleeskernen’ uit drie planeten halen, krijgen te maken met een brutale vechtpartij met een bizarre baas.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x