Home Gaming Band of Crusaders Preview op gamescom

Band of Crusaders Preview op gamescom

by Jos Vis

Band of Crusaders biedt diepgaande tactische gevechten tussen jouw groep middeleeuwse krijgers en demonen die rechtstreeks uit de mythologieën van de hel komen. De gameplay biedt opkomende verhalen die de keuzevrijheid van de speler op de voorgrond plaatsen, terwijl een breed scala aan wapens en vaardigheidsprogressie ridders, speerwerpers, boogschutters, schildwachten en handwerkslieden in jouw handen plaatst als de grootmeester van de kruisvaarders. Versla bandieten, eldritch-culten en de schuifelende duivels die ze naar onze kusten hebben opgeroepen terwijl de chaos de hertogdommen en vorstendommen van de historisch authentieke jaren 1350 na Christus in beslag neemt. middeleeuws Europa.

In middeleeuws Europa geven zonden aanleiding tot demonische samensmeltingen. Ketterij en angst verteren langzaam het hele rijk. Als grootmeester van een ridderorde ben jij geroepen om een ​​kruistocht tegen deze onheilige dreiging te leiden. Verzamel je broers, versterk je kamp en confronteer de aartsdemonen in hevige gevechten om het land terug te winnen van de duisternis.

Band of Crusaders dompelt je onder in een duistere middeleeuwse fantasie waarin jouw leiderschap het lot van Europa bepaalt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x