Home Gaming Persona 3 Reload: Episode Aigis – The Answer Trailer naar buiten gebracht

Persona 3 Reload: Episode Aigis – The Answer Trailer naar buiten gebracht

by Mark van Truijen

Na het beloven van nieuwe nummers voor de betaalde uitbreiding van Persona 3 Reload, Episode Aigis – The Answer, heeft Atlus een nieuwe trailer uitgebracht waarin het hoofdmenu-thema en de video worden getoond. Gecomponeerd door Ryota Kozuka, begint “Disconnected” met Aigis die ontwaakt in een laboratorium na te hebben gedroomd over de protagonist en hun vertrek. Bekijk het hieronder.

Het verhaal volgt de laatste strijd van het basisspel, waarbij de S.E.E.S. eeuwig vastzit in een herhalende 31 maart. Spelers besturen Aigis en moeten de Abyss of Time verkennen om te ontdekken waarom. Naast haar metgezellen helpt Aegis’ zus Metis haar, waarbij ze de Neo Orgia-modus gebruikt voor vaardigheden zonder kosten en meer schade.

Hoewel Episode Aigis – The Answer hetzelfde plot heeft als in Persona 3 FES, kun je items aan partijleden geven om nieuwe Linked Episode-scènes te ontgrendelen. Er zijn ook moeilijkheidsopties beschikbaar, waaronder de nieuwe Heartless-moeilijkheidsgraad. Een uitdagingsgevecht tegen Persona 5’s Joker is ook beschikbaar.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x