Home Gaming Antstream Arcade voegt PS1-klassiekers toe: Worms en Motor Mash

Antstream Arcade voegt PS1-klassiekers toe: Worms en Motor Mash

by Sven

Met de komst van Antstream Arcade naar PlayStation 4 en PlayStation 5 worden deze week twee PS1-titels toegevoegd aan de uitgebreide bibliotheek van retro-games. Maak je klaar voor de explosieve actie van Worms Armageddon en het chaotische top-down racen in Motor Mash. Of je nu je team van wormen naar de overwinning leidt of scheurend over ijzige circuits vliegt, Antstream biedt je de kans om deze games opnieuw te beleven.

Worms Armageddon: een tijdloze klassieker

Worms Armageddon kwam oorspronkelijk uit in 1999 en is sindsdien een van de meest iconische titels in het turn-based strategiegenre. Het begon als een uitbreiding op Worms 2, maar werd al snel een standalone game die wereldwijd geliefd is bij fans. De gameplay is simpel maar verslavend: je bestuurt een team wormen dat moet zien te overleven terwijl ze elkaar proberen te vernietigen met een krankzinnig arsenaal aan wapens zoals shotguns, dynamiet en de beruchte Holy Hand Grenade.

Het spel speelt zich af in 2D omgevingen die volledig vernietigbaar zijn, waardoor elke beurt nieuwe uitdagingen biedt. Niet alleen moet je de vijand te slim af zijn, maar ook de gevaren van de omgeving ontwijken. Eén misstap en je worm eindigt in het water, met een vroegtijdige dood als gevolg. Naast de klassieke deathmatch-modus zijn er trainingsmissies en een singleplayer-campagne voor wie de ultieme Worms-meester wil worden.

Motor Mash: cartoonachtige chaos

Liefhebbers van racegames kunnen hun hart ophalen met Motor Mash, een top-down racegame uit 1997 van ontwikkelaar Eutechnyx. Het spel biedt een unieke mix van kleurrijke omgevingen en uitdagende parcoursen. Je kunt kiezen uit verschillende auto’s en bestuurders om mee te racen door zes werelden, van het regenwoud van de Amazone tot de besneeuwde toppen van de Arctische gebieden en de chaotische straten van een drukke stad. Met meerdere speelmodi, waaronder single race, league en beat-the-clock, is er genoeg variatie voor elke racefan.

Battle Chopper: deze week’s uitdaging

Deze week kunnen Antstream-spelers hun skills testen in de arcadegame Battle Chopper, ook bekend als Mr. Heli. Het doel? Scoor zo hoog mogelijk met slechts één leven door vijanden neer te halen en je helikopter te upgraden. Durf jij de uitdaging aan?

Antstream Arcade: een nostalgische schatkist

Met meer dan 1300 titels om uit te kiezen, is Antstream Arcade de grootste verzameling retro-games die je kunt streamen. Of je nu op je PC, mobiel, Xbox, PlayStation of zelfs je Samsung TV speelt, Antstream heeft voor elk wat wils. Dankzij de cloud save-functie kun je je spel altijd pauzeren en later weer verdergaan, zonder je voortgang te verliezen. Elke week worden er nieuwe games toegevoegd, zodat je nooit zonder vermaak zit.

Steve Cottam, CEO van Antstream, zegt hierover: “Top-down racen is altijd populair, en wie houdt er nou niet van Worms? Het toevoegen van deze twee PS1-titels aan onze collectie is een perfecte manier om de lancering van Antstream op PlayStation te vieren. Beide games bieden enorm veel plezier, en onze abonnees zullen ze zeker verwelkomen.”

Met wekelijkse toernooien, uitdagingen en een wereldwijde ranglijst biedt Antstream niet alleen nostalgie, maar ook een competitieve kant voor wie zichzelf wil meten met spelers over de hele wereld. Heb jij wat nodig is om de top te bereiken?

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x