Home Gaming Astrobotanica komt op STEAM Early Access in 2025

Astrobotanica komt op STEAM Early Access in 2025

by Marc Beers

Space Goblin Studio, een nieuw opgerichte ontwikkelaar met AAA-referenties, kondigt met trots hun debuuttitel ASTROBOTANICA aan, een unieke mix van survival, exploratie en… plantentovenarij. Deze weelderige open-world survival adventure, die in 2025 in Steam Early Access wordt gelanceerd, transporteert spelers naar de prehistorische aarde, waar een buitenaardse botanist crasht tijdens zijn zoektocht naar plantensoorten om hun stervende thuisplaneet Aya te redden.

YouTube video


ASTROBOTANICA speelt zich 300.000 jaar geleden af ​​tijdens het Pleistoceen van de aarde, waar spelers de rol aannemen van Xel, een zeer intelligente buitenaardse botanist uit het verre sterrenbeeld Viridiana. Terwijl ze geconfronteerd worden met de langzame teloorgang van hun leefgebied door onverantwoordelijke technologische adoptie, gaat Xel op een solomissie om planeten met een rijke flora te vinden. De missie neemt echter een onverwachte wending wanneer Xels ruimteschip op aarde crasht, waardoor ze moeten overleven in een vijandige omgeving met een CO2-arme atmosfeer. Via cultivatie, onderzoek en experimenten moeten spelers plantensoorten vinden die op Aya kunnen gedijen, terwijl ze zich richten op onmiddellijke overleving te midden van de wilde dieren en oermensen van het Pleistoceen. Voor een uitgebreide lijst met belangrijke functies, bezoek de officiële Steam-pagina van ASTROBOTANICA.

ASTROBOTANICA is de debuuttitel van Space Goblin Studio. De studio, opgericht in 2024, is een klein team met grote ambities, georkestreerd door ervaren ontwikkelaars die betrokken zijn bij geprezen franchises als Dead Island, Dying Light en Green Hell. De ontwikkelaars zijn van plan om nauw samen te werken met gamers bij verdere ontwikkeling, om relevantie en speelbaarheid te garanderen en tegelijkertijd een grotere, betekenisvolle boodschap over te brengen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x