Home Gaming Dating Action RPG Eternights komt in oktober uit op Switch na 200.000 verkochte exemplaren

Dating Action RPG Eternights komt in oktober uit op Switch na 200.000 verkochte exemplaren

by Jos Vis

Ontwikkelaarsstudio Sai en Kepler Interactive hebben vandaag aangekondigd dat de apocalyptische matchmaking RPG Eternights op 17 oktober uitkomt op Nintendo Switch. Zowel digitale als fysieke versies van de veelgeprezen titel zullen beschikbaar zijn, die onlangs 200.000 verkochte exemplaren bereikte.

YouTube video

In Eternights wordt de wereld die we kennen op zijn kop gezet wanneer een mysterieuze gebeurtenis mensen in gewelddadige monsters verandert en er een enorme muur verschijnt rond de stad die je thuis noemt. Wanneer je arm wordt vervangen door een magische, vormveranderende replica, die je vreemde krachten geeft, is het aan jou om door de muur te breken om de wereld te redden… en je liefdesleven. Liefde bloeit nog steeds op tijdens de apocalyps, en zelfs wanneer een surrealistisch kwaad het leven zoals je het kent laat instorten, zijn de mensen om je heen het belangrijkst.

Breng je tijd door in Eternights, overlevende trips naar duivelse kerkers en intense real-time gevechten met monsterlijke vijanden. Gebruik je eigen magische vaardigheden en die van je metgezellen om deze vijanden te verslaan met stijlvolle, verwoestende combo’s. Maar er zijn maar een beperkt aantal uren in de dag, en de apocalyps wacht niet op een eerste kus. Hoe je het einde van de wereld doorbrengt, is aan jou, maar vergeet niet dat elk moment telt in Eternights.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x