Home Gaming Mechabellum verschijnt op 26 september

Mechabellum verschijnt op 26 september

by Jos Vis

Paradox Arc en Game River hebben de releasedatum aangekondigd voor hun strategiespel Mechabellum. Het tactische oorlogsspel, waarin spelers legers van mechs aanvoeren in een online competitieve arena, is al meer dan een jaar in early access. Het wordt officieel gelanceerd als versie 1.0 op 26 september 2024 voor pc. Naast de aankondiging van de releasedatum is er vandaag ook een in-game update gelanceerd, die een nieuwe eenheid introduceert.

YouTube video

De volledige release van Mechabellum introduceert nieuwe eenheidstechnieken, specialisten en een seizoensgebonden systeem met beloningen, met meer content gepland voor de toekomst. Sinds de early access-debuut heeft Mechabellum zeer positieve feedback gekregen van spelers, met momenteel een positieve beoordeling van 84%* op Steam.

Patch 0.9
Naast de aankondiging van de releasedatum is er vandaag een nieuwe update (Patch 0.9) uitgerold, die verschillende nieuwe functies aan het spel introduceert. Deze omvatten een nieuwe eenheid, de Farseer, een tech loadout-systeem waarmee spelers de unit loadouts voor elke spelmodus kunnen aanpassen, en een nieuw badge-systeem, samen met verschillende andere wijzigingen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x