Home Gaming MicroProse kondigt Green Hawk Platoon aan

MicroProse kondigt Green Hawk Platoon aan

by Jos Vis

MicroProse kondigt een nieuwe publicatieovereenkomst aan met Retro Pixel Digital voor de nieuwe actievolle, multi-player FPS Green Hawk Platoon.

Vecht in het kleinste leger ter wereld! Vorm een ​​team met andere plastic speelgoedsoldaatjes en voer oorlog tegen andere teams om de controle over de keuken, slaapkamer of achtertuin!

YouTube video

Heb je als kind ooit met die kleine groene speelgoedsoldaatjes gespeeld? Het doel van de ontwikkelaars was om die nostalgische herinneringen in een spel te brengen dat leuk is om met vrienden of alleen te spelen.

Met Green Hawk Platoon wilden ze een FPS maken die groter aanvoelt dan het leven zelf, ontworpen voor zowel singleplayer-enthousiastelingen als competitieve multiplayer-fans. Ze hebben zich gericht op het leveren van responsieve vuurgevechten en klassengebaseerde gevechten op een ‘speelgoedsoldaat’-schaal.

Ze hebben veel moeite gedaan om ervoor te zorgen dat Green Hawk Platoon een leuke en boeiende ervaring biedt, waarbij ze de mechanica zorgvuldig hebben verfijnd om alles precies goed te krijgen. Tanks, jeeps, helikopters, vliegtuigen, bestuurbare torentjes, parachutes, grijphaken en zelfs raketten worden toegevoegd om de gameplay van moment tot moment te verbeteren. Ze werken ook aan een verscheidenheid aan volledig aanpasbare wapens en soldatenklassen, waaronder Riflemen, Medics, Heavy Machine-gunners, Engineers, Rocket Men en Commandos.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x