Home Gaming 112 Operator biedt binnenkort redding op PlayStation- en Xbox-consoles

112 Operator biedt binnenkort redding op PlayStation- en Xbox-consoles

by Jos Vis

112 Operator, een unieke game die strategie en simulator combineert, debuteert op 30 augustus op PlayStation- en Xbox-consoles. De speler neemt de rol aan van een alarmnummeroperator die hulpdiensten beheert – politie, brandweer en medische redding.

De titel biedt de mogelijkheid om te spelen op een kaart van elke stad, zodat de speler ook kan zorgen voor de veiligheid van de plaats waar hij woont. Eerder werd de game zeer goed ontvangen op pc en Nintendo Switch. 112 Operator komt naar PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S-consoles

112 Operator is een titel die is ontwikkeld door de onafhankelijke Poolse studio Jutsu Games, die bekend is om zijn 911 Operator- en Rustler-games. Ultimate Games is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en release van de game op PlayStation- en Xbox-consoles.

YouTube video

De game werd eerder uitgebracht op pc en Nintendo Switch, waar hij zeer goed werd ontvangen. Op het Steam-platform heeft 112 Operator momenteel een percentage positieve beoordelingen van 89 procent (van de meer dan 4.700 beoordelingen) en een Metascore van 73/100.

In 112 Operator is de speler verantwoordelijk voor het beantwoorden van noodoproepen van mensen die hulp nodig hebben en het beheren van hulpdiensten. Het is aan de speler om de situatie in een bepaald geval correct te herkennen, het juiste advies te geven en een brandweer-, politie- of ambulance-eenheid te sturen om te helpen. Het is ook belangrijk om te onthouden dat de diensten niet onbeperkte middelen hebben, dus elke beslissing van de operator is van belang.

Een verscheidenheid aan moeilijke situaties en gevaren met betrekking tot onder andere het weer, verkeer en menselijke activiteit wachten op een oplossing in 112 Operator. De gameplay wordt ook beïnvloed door bijvoorbeeld de dagelijkse cyclus en de seizoenen. De game biedt ook een uniek systeem van grote evenementen die het niveau van uitdaging verhogen.

Ontwikkelaars van de Jutsu Games-studio hebben zowel een uitgebreide carrièremodus met verhaalmissies als een gratis modus voorbereid. Belangrijk is dat de gameplay zich afspeelde op kaarten van echte steden uit verschillende delen van de wereld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x