Home Featured NBA 2K25 vernieuwd The City met nieuwe features voor de PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC

NBA 2K25 vernieuwd The City met nieuwe features voor de PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC

by Mark van Truijen

Vandaag heeft 2K updates onthuld voor The City in NBA® 2K25 voor PlayStation®5 (PS5™), Xbox Series X|S en, voor het eerst, komt The City naar de PC. Gebaseerd op feedback van spelers, verwelkomt NBA 2K25 spelers met een geheel vernieuwde interactieve stad die ontworpen is om meer verbonden en intiem aan te voelen, een competitieve hub op de Boulevard of Stars, een groots arena voor Proving Grounds, de terugkeer van MyCOURT en iconische 2K15 MyPARKS en nog veel meer.

YouTube video

“The City voor NBA 2K25 is opnieuw ontworpen met feedback van de gemeenschap als uitgangspunt,” zei Erick Boenisch, VP van NBA Development bij Visual Concepts. “We hebben een volledig nieuwe stad gebouwd die aanzienlijk intiemer en toegankelijker is, nostalgische favoriete ervaringen teruggebracht en nieuwe manieren gecreëerd om te concurreren voor alle vaardigheidsniveaus. The City in NBA 2K25 biedt een grotere focus op basketbal en een snellere toegang tot de ervaring, waardoor spelers naadloos kunnen verbinden en concurreren.”

The City biedt dit jaar een verscheidenheid aan verbeteringen, waaronder:

Een geheel nieuwe interactieve stad: NBA 2K25 introduceert een geheel nieuwe levendige stad met basketbal als kern. Met een meer compacte kaart waar lege ruimtes zijn geëlimineerd en elk gebouw een doel heeft, is de stad ontworpen om intiemer en dynamischer aan te voelen. Centraal gelegen in het hart van de stad is de Boulevard of the Stars, een chique straat met gemakkelijke toegang tot alle spelmodi en ervaringen zoals de vernieuwde Pro-AM, The REC en Ante-Up. De straat is ook voorzien van een Walk of Fame, die elk NBA-kampioensteam toont en plekken overlaat die nog gevuld moeten worden. Als spelers in MyCAREER hun eigen kampioenschappen winnen, zullen hun dynastieën worden vereeuwigd naast de NBA-geschiedenis.

MyCOURT: In antwoord op de oproep van de gemeenschap om het terug te brengen, herintroduceert NBA 2K25 MyCOURT. Het appartement en de basketbalveldcombinatie in het centrum van de stad is de privé-hub van een speler om te oefenen en te experimenteren op het veld en een centrale locatie voor de basketbalgerichte MyCAREER van NBA 2K25. Spelers kunnen hun vaardigheden aanscherpen en solo oefenen, of vrienden en MyCAREER-teamgenoten uitnodigen om mee te doen voor 1v1, 3v3, HORSE en meer speltypen. Spelers kunnen hun MyCOURT personaliseren met nieuwe muurschilderingen die ze verdienen via Quests en Seizoensbeloningen.

Proving Grounds: Proving Grounds is het nieuwe thuis voor verhoogde competitie in de stad. De door een colosseum geïnspireerde arena is de plek voor gerangschikt spel in intense 1v1, 2v2, 3v3 of 5v5 wedstrijden met comp-niveau moeilijkheidsgraad en Shot Meters uitgeschakeld voor iedereen. Proving Grounds zal de allerbeste NBA 2K25-spelers benadrukken met leaderboards die dagelijks worden bijgewerkt om de top-gerangschikte spelers per speltype bij te houden. De top 5 spelers elk seizoen zullen exclusieve beloningen verdienen, terwijl iedereen die meedoet aan Proving Grounds kan opklimmen en de beste REP in de stad kan verdienen.

RISE en ELITE Affiliations: De ELITE vs. RISE rivaliteit gaat verder in NBA 2K25 met gloednieuwe parken voor elke affiliatie. ELITE-spelers zullen zich vestigen in de overblijfselen van een oud fort dat ooit dienst deed als een bruisend centrum voor zeevarende piratenhandel, met een piratenschip met speelbare velden op het dek en binnenin. Degenen die zich bij RISE aansluiten, zullen een futuristische en bruisende robotfabriek ervaren, met enorme mechs die overal om hen heen actief worden geassembleerd. Gebaseerd op feedback van de gemeenschap zijn de velden binnen elk affiliatiepark dichter bij elkaar geplaatst en gemakkelijk om tussen te springen, zodat spelers sneller in actie kunnen komen.

Iconische MyPARK-integraties: NBA 2K25 verhoogt de nostalgie en viert een decennium sinds NBA 2K15 door alle vier MyPARKs terug te brengen als evenementen in het Event Center. Van het zonovergoten Sunset Beach park, tot het industriële Rivet City, de stedelijke setting van de Old Town, en natuurlijk het opgewaardeerde Old Town MyPARK op het vliegdekschip, alle MyPARKs worden tot in het kleinste detail geremasterd terwijl ze nieuwe generatie technologie en verlichting integreren. Een nieuwe remaster zal worden onthuld tijdens elk van de eerste vier seizoenen.

Co-Op Streetball: Streetball keert terug met meer over-the-top beloningen en drie geheel nieuwe locaties. Co-Op modus voor Streetball wordt geïntroduceerd in NBA 2K25, waardoor spelers samen met maximaal twee andere vrienden in 3v3 wedstrijden kunnen spelen om een nieuwe set bazen te verslaan en Streetball Quests samen te voltooien.

Nieuwe functies voor beginners: Verschillende nieuwe functies zijn toegevoegd aan NBA 2K25 om de stad gastvrijer te maken voor beginners. Buiten elk spelmodusgebouw of activiteit bieden de nieuwe HoloHelp Info kiosken spelers een overzicht van hoe elke modus werkt en het doelvaardigheidsniveau voor de ervaring. Ondertussen kunnen nieuwe, beginnersvriendelijke Casual Courts met een lagere moeilijkheidsgraad worden gevonden in ELITE & RISE parken, zodat spelers kunnen leren spelen naast andere beginners.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x