Home Featured Call of Duty: Black Ops 6 Zombies Trailer brengt grote problemen naar Liberty Falls

Call of Duty: Black Ops 6 Zombies Trailer brengt grote problemen naar Liberty Falls

by Mark van Truijen

Er is een hoop nieuwe informatie vrijgegeven over Activision’s Call of Duty: Black Ops 6, dankzij het recente Call of Duty NEXT-evenement, inclusief een nieuwe trailer voor Liberty Falls. Als de tweede ronde-gebaseerde Zombies-map speelt het zich af in de gelijknamige stad en biedt het zonnigere omgevingen ondanks de uitbraak van de ondoden. Bekijk het hieronder.

Naast de terugkeer van het Jet Gun uit Black Ops 2, bevat Liberty Falls ook de Mega Abomination uit Modern Warfare 3’s Zombies als vijand. Spelers kunnen ook transformeren in krachtige zombies en chaos veroorzaken. Hoe het verhaal van Edward Richtofen en Samantha Maxis zich ontvouwt, moet nog blijken, vooral met de laatste die als de schijnbare antagonist dient.

Liberty Falls is een van de twee Zombies-maps die bij de lancering beschikbaar zijn, de eerste is Terminus. Ga hierheen voor meer details over functies zoals Augments en Gobblegums.

Call of Duty: Black Ops 6 wordt gelanceerd op 25 oktober voor Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 en PC. Het is ook vanaf dag één beschikbaar voor Game Pass.

Kijk ook dit weekend mee als wij live de beta van Black Ops 6 streamen op Twitch of youtube

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x