Home GadgetsAOC Maak kennis met de nieuwste QD-OLED-monitoren van AGON by AOC

Maak kennis met de nieuwste QD-OLED-monitoren van AGON by AOC

by Sven

AGON by AOC heeft tijdens Gamescom twee nieuwe monitoren aangekondigd in hun AGON PRO-lijn: de AG276QZD2 en de AG326UD. Deze monitoren zijn speciaal ontworpen voor gamers die op zoek zijn naar topkwaliteit beeld en prestaties.

De AG276QZD2 is een 26,7-inch monitor met een QHD-resolutie (2560 x 1440) en een verversingssnelheid van 240 Hz. Dit maakt hem ideaal voor snelle, competitieve games waar elke milliseconde telt. De grotere AG326UD van 31,5-inch biedt een haarscherpe UHD-resolutie (3840 x 2160) met een verversingssnelheid van 165 Hz, perfect voor gamers die houden van gedetailleerde beelden en een breder gezichtsveld.

Wat deze monitoren echt bijzonder maakt, is de QD-OLED-technologie. Dit betekent dat je kunt genieten van diepere zwarttinten, levendigere kleuren en een vrijwel oneindige contrastverhouding. Of je nu aan het gamen bent of bezig bent met contentcreatie, de beeldkwaliteit zal je niet teleurstellen.

Wat kun je verwachten van deze monitoren?

Beide monitoren zijn voorzien van DisplayHDR True Black 400, wat zorgt voor realistische kleuren en scherpe details, zelfs in de donkerste scènes. Dankzij de Adaptive-Sync-technologie verloopt de gameplay soepel en zonder haperingen, en met een reactietijd van slechts 0,03 ms GtG kun je rekenen op snelle en responsieve beelden.

De AG276QZD2 en AG326UD zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol ontworpen. Met hun randloze design en stevige standaard zijn ze perfect voor elke gaming-setup. De AG276QZD2 heeft zelfs Light FX RGB-verlichting, waarmee je de sfeer kunt aanpassen aan je persoonlijke stijl.

Praktische functies en connectiviteit

Beide monitoren zijn uitgerust met meerdere aansluitingen, waaronder HDMI– en DisplayPort-ingangen, evenals USB-poorten voor extra gemak. Ze bieden ook opties zoals Picture-by-Picture (PbP) en Picture-in-Picture (PiP), waardoor multitasking eenvoudig wordt.

Wat comfort betreft, kun je de monitoren gemakkelijk aanpassen met hoogteverstelling, kantelen en draaien, zodat je lange gamingsessies comfortabel kunt doorstaan. En met ingebouwde luidsprekers ben je ook klaar voor een volledige multimedia-ervaring.

Beschikbaarheid en prijs

De AGON PRO AG276QZD2 en AG326UD zijn vanaf september verkrijgbaar voor € 699,00 en € 849,00.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x