Home Gaming Aidan In Danger verschijnt op Xbox, Switch en PlayStation vanaf 11 september

Aidan In Danger verschijnt op Xbox, Switch en PlayStation vanaf 11 september

by Jos Vis

De onafhankelijke ontwikkelstudio Brainium Games brengt Aidan In Danger uit op Xbox Series X|S en Xbox One op 11 september, Nintendo Switch op 12 september en PlayStation 5 en PlayStation 4 op 13 september.

YouTube video

Aidan In Danger is een actievolle platformgame waarin je speelt als Aidan, een jonge elf gewapend met een katapult, die de taak heeft om de laatste draak op aarde te beschermen door uitdagende levels te navigeren, monsters te bevechten en het plan van een interdimensionale schurk om de wereld te veroveren te stoppen.

Spelers worden meegezogen in een epische reis vol gevaar, dapperheid en heldendom met meeslepende gameplay, verbluffende graphics en een boeiend verhaal terwijl Aidan vecht om Drakor te redden en de vrede in het land te herstellen.

De game bevat uitdagingen die je vaardigheden op de proef stellen, een retro-visuele stijl, 8-bit chiptunemuziek, intense eindbaasgevechten die behendigheid en strategie vereisen, en eenvoudige, intuïtieve bediening voor soepele navigatie en gevechten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x