Home Gaming Deadlock officieel aangekondigd door Valve

Deadlock officieel aangekondigd door Valve

by Pim, Sel

Een nieuwe game-aankondiging door Valve is tegenwoordig niet iets wat we vaak zien, maar het bedrijf heeft officieel zijn volgende grote titel onthuld. Deadlock, een third-person 6v6 hero shooter, dook de afgelopen weken regelmatig op in geruchten, en hoewel het nog niet officieel was aangekondigd, werd het al op grote schaal gespeeld dankzij lopende tests, wat het op zijn zachtst gezegd een slecht bewaard geheim maakte.

Nu heeft Valve de shooter officieel aangekondigd, met een Steam-pagina die live is gegaan. Volgens de Steam-pagina kan Deadlock alleen worden gespeeld door degenen die een uitnodiging van vrienden hebben ontvangen van de huidige playtesters – maar blijkbaar trekt de game nog steeds massa’s spelers aan. Volgens SteamDB heeft de game op het moment van schrijven meer dan 45.000 gelijktijdige spelers, met een piek van meer dan 89.000 eerder op de dag.

Het is belangrijk om te vermelden dat Deadlock nog in een vroeg stadium van ontwikkeling verkeert. Valve vermeldt expliciet op de Steam-pagina dat de game momenteel “veel tijdelijke kunst en experimentele gameplay” gebruikt – dus houd daar rekening mee als je aan de slag gaat. Het is zeer waarschijnlijk dat er in de komende weken en maanden nog veel zal veranderen aan de shooter.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x