Home Gaming Avowed komt met nieuwe uitgebreide gameplay

Avowed komt met nieuwe uitgebreide gameplay

by Mark van Truijen

We hebben al veel van Avowed gezien, en naarmate we dichter bij de release in februari komen, blijven Microsoft en Obsidian Entertainment meer van de actie-RPG laten zien. Tijdens de derde dag van de Gamescom-livestream van Microsoft kregen we opnieuw een kijkje in het spel, waarbij een volledige quest in een van de vroege kerkers werd getoond.

Verschillende kernsystemen en -mechanieken van Avowed worden getoond in de gameplay-demonstratie, van progressie tot karaktercreatie. Spelers kunnen investeren in vijf verschillende achtergrondcontroles die ze af en toe kunnen gebruiken in gesprekken, afhankelijk van de situatie en of ze genoeg in de achtergrond hebben geïnvesteerd.

Wat progressie betreft, kun je bij het levelen investeren in verschillende vaardigheden, verspreid over vijf verschillende skill trees, elk met hun eigen unieke specialisaties: Ranger, Fighter, Wizard, Godlike en Companion.

Tijdens gesprekken kunnen spelers op elk moment een gesprekslogboek openen met een druk op de knop, wat ook een lore-gids op het scherm zal tonen, die enigszins vergelijkbaar is met het Active Time Lore-systeem van Final Fantasy 16.

Verkenning zal enkele parkourelementen bevatten, met een nadruk op verticaal levelontwerp, terwijl er ook enige focus zal zijn op het oplossen van puzzels. De nieuwe gameplay toont ook een flink stuk gevechten, met verschillende vijandtypes (inclusief een skelet-minibaas en een baasgevecht om de show af te sluiten), vaardigheden, wapens, buit en natuurlijk de nadruk van het spel op keuze- en consequentiemechanieken.

Bekijk de show hieronder voor meer details.

Avowed wordt op 11 februari volgend jaar gelanceerd voor Xbox Series X/S en pc.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x