Home EventsGamescom 2024 Industry Giant 4.0 toont nieuwe gameplay trailer voor Gamescom

Industry Giant 4.0 toont nieuwe gameplay trailer voor Gamescom

by Pim, Sel

Ontwikkelaar Don VS Dodo en uitgever Toplitz Productions hebben vandaag hun gloednieuwe Gamescom-trailer onthuld voor hun real-time economische strategiesimulatiespel Industry Giant 4.0. De uitgever zal het spel presenteren aan de gamingmedia en influencers in Keulen. Bovendien zal de Industry Giant 4.0 playtest actief zijn tijdens Europa’s grootste gamingbeurs, van 23 augustus tot 30 augustus.

Liefhebbers van bedrijfssimulaties en beginnende industriële magnaten kunnen hun ondernemerschap volledig verkennen en hun zakelijk inzicht testen terwijl ze zich verdiepen in transportinfrastructuur, industriële bouw, productieplanning en financieel beheer. Spelers zullen niet alleen transportnetwerken bouwen, productieplannen opstellen, en financiën beheren, maar ook wereldwijde gebeurtenissen en zelfs seizoensveranderingen het hoofd bieden, die allemaal invloed kunnen hebben op hun financiële succes.

Dit is waar grootse ondernemingen beginnen en het bouwen van een imperium aanvangt. Bij de lancering zullen Industry Giant 4.0-spelers de uitdagingen moeten omarmen die gepaard gaan met het starten van een bedrijf vanaf de grond af. Essentiële aspecten van bedrijfsbeheer zullen binnen handbereik liggen, van de goederenstroom tot de staat en efficiëntie van fabrieken, winkels en magazijnen, evenals innovatie, productiviteit en efficiënt gebruik van middelen.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x