Home Gaming Neem vandaag een hap van The Lotus Eaters – Een Warframe: 1999 Prologue Update

Neem vandaag een hap van The Lotus Eaters – Een Warframe: 1999 Prologue Update

by Jos Vis

Warframe’s volgende hoofdverhaal, The Lotus Eaters, zal vandaag contact maken met alle huidige platforms in een gratis update. Voordat Warframe: 1999 ons terugbrengt naar de vooravond van Y2K deze winter, volg The Lotus’ oproep, ontdek Sevagoth Prime Access en rust je uit met nieuwe Jade Shadows-thema TennoGen-cosmetica.

“We zetten onze wereldtournee in Duitsland voort en het is zo cool om weer in Keulen te zijn”, zei Rebecca Ford, Warframe Creative Director. “Het is gewoon te gek om deze update te lanceren naast onze Tenno door heel Europa op de openingsdag van Gamescom. Spelers hebben gesmeekt om nog een voorproefje van The Lotus in het verhaal en deze kleine Quest biedt misschien net iets meer inzicht in haar rol hier. Dit is natuurlijk maar een voorproefje, we hebben nog meer te melden volgende maand op de Tokyo Game Show en 1999 wordt deze winter gelanceerd!”

The Lotus Eaters:

Na de gebeurtenissen van Whispers in the Walls, beantwoord je de oproep van een favoriet personage, The Lotus, en onderzoek je een vreemd maar bekend geluid dat intrinsiek verbonden is met het monumentale jaar 1999. Het is bijna tijd om wetenschapper Albrecht Entrati te vinden in een alternatieve versie van de geschiedenis voordat buitenaardse krachten dat doen.

Nieuwe Jade Shadows TennoGen:

TennoGen is een gezamenlijk creatieprogramma dat community-artiesten verbindt met ontwikkelaars om nieuwe cosmetische items naar de Warframe Marketplace te brengen. De TennoGen-artiest ontvangt een inkomstendeling van 30%.

Om de golf van nieuwe Jade Shadows TennoGen-cosmetica af te ronden, voegt de update van vandaag een luxe Ares-skin toe voor Warframe Styanax, het Rhodora Syandana-achterstuk, een Impaktor Fists-wapenskin en een Kuvael Ximitotix Heavy Blade-wapenskin.

Sevagoth Prime Access:

Wek Sevagoth in zijn Prime weer tot leven en oogst de zielen van de doden, zaai doodszaden, boor een put van Gloom of transformeer in Sevagoth’s Exalted Shadow met scheurende en scheurende melee-aanvallen. Maak gratis Sevagoth Prime, samen met zijn kenmerkende wapens, door Blueprints en componenten te verzamelen die te vinden zijn in Void Relics. Sevagoth Prime kan ook direct worden ontgrendeld via de Warframe Market.

Rust de nieuwste Prime-wapentechnologie uit: Epitaph Prime, een polsgemonteerd handwapen, en werk samen met de nieuwste Prime-metgezel: Nautilus Prime, een Sentinel uitgerust met het Cold-schadelijke Verglas Prime-wapen.

Extra cosmetische items zijn: het Maginav Signa-hoofddeksel, een nieuwe glyph, evenals het Navic-masker, vleugels en staartbevestigingen om je Sentinels aan te passen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x