Home Gaming Tempest Rising introduceert PvP-multiplayermodus

Tempest Rising introduceert PvP-multiplayermodus

by Jos Vis

Saber Interactive en 3D Realms Entertainment gaven een eerste blik op de intense PvP-multiplayermodus voor Tempest Rising tijdens de Find Your Next Game Showcase op Gamescom. De nieuwe teasertrailer benadrukt de verscheidenheid aan multiplayerspelmodi, van teamgames tot free-for-all-wedstrijden. Kijkers kunnen ook een kijkje nemen in twee van de beschikbare facties: het zeer mobiele en geavanceerde vredeskorps van de Global Defense Forces (GDF) en de hard-hitting en agressieve Tempest Dynasty (DYN).

YouTube video

De multiplayermodi van Tempest Rising bieden iets voor alle soorten real-time strategy (RTS)-fans, met configureerbare gamelobby’s waar teamopstelling, winstvoorwaarden, startcredits, startlegergrootte en meer kunnen worden aangepast in matchups van 2-4 spelers.

Geïnspireerd door de klassiekers van het RTS-genre, bieden de singleplayer-campagne en multiplayer-spelmodi van Tempest Rising spelers volledige controle over hun legers terwijl ze hun bases opbouwen, hun eenheden in de strijd leiden en gedurfde strategieën uitvoeren om te winnen. Tempest Rising combineert naadloos de klassieke actie van RTS-games uit de jaren ’90 en 2000 met de productieniveaus en -normen die van moderne games worden verwacht, en biedt een bijgewerkte terugblik op een dynamische alternatieve tijdlijn.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x