Home Gaming Gerucht: Release datum NHL 25 gelekt

Gerucht: Release datum NHL 25 gelekt

by Pim, Sel

Electronic Arts heeft nog geen details onthuld over de volgende titel in de langlopende NHL-serie, maar een mogelijke releasedatum is mogelijk online gelekt. Volgens leaker billbil-kun zal NHL 25 op 4 oktober verschijnen voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Halverwege augustus is meestal het moment waarop EA begint met het vrijgeven van informatie over de volgende game in de serie; vorig jaar werden op 14 augustus de cover-atleet en de eerste details voor NHL 24 aangekondigd, dus we kunnen waarschijnlijk een soortgelijke aankondiging voor NHL 25 binnen een week verwachten.

De datum van 4 oktober zou passend zijn, aangezien dit ook de startdatum is voor het NHL-seizoen 2024-25. Op die dag zullen de Buffalo Sabres het in Praag, Tsjechië, opnemen tegen de New Jersey Devils. Voor degenen die enigszins bekend zijn met de NHL, lijkt het misschien ongebruikelijk dat deze twee Amerikaanse teams in Europa spelen, maar dit is het begin van de NHL Global Series 2024, waarbij de Sabres en Devils twee wedstrijden in Praag zullen spelen, terwijl de Florida Panthers en Dallas Stars de volgende maand twee wedstrijden in Finland spelen.

Het is opvallend dat billbil-kun alleen de PS5- en Xbox Series X|S-versies van NHL 25 noemde, aangezien de serie tot nu toe ook nog steeds op PS4 en Xbox One werd uitgebracht. Het is mogelijk dat EA deze oudere consoles eindelijk laat vallen, maar we zouden ze nog steeds kunnen zien aangekondigd worden wanneer er een officiële onthulling plaatsvindt. EA zou binnenkort enkele aankondigingen moeten doen over de nieuwe game, inclusief wie dit jaar op de cover zal staan. Vorig seizoen stond Colorado Avalanche-verdediger Cale Makar op de cover. Die aankondiging volgde op een korte hypeperiode, waarbij verschillende NHL-supersterren in een video hun keuzes voor de cover-atleet deelden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x