Home Gaming Klassieke Hot Pursuit-modus keert terug in Need for Speed Unbound Vol. 8: Cops vs. Racers – nu beschikbaar

Klassieke Hot Pursuit-modus keert terug in Need for Speed Unbound Vol. 8: Cops vs. Racers – nu beschikbaar

by Pim, Sel

Vandaag hebben Electronic Arts Inc. en Criterion Games™ Need for Speed™ Unbound Vol. 8: Cops vs. Racers* onthuld. De nieuwe nieuwe content is per direct beschikbaar voor PlayStation®5, Xbox Series X|S en PC en brengt onder andere een klassieke spelmodus terug die is geïnspireerd op het geliefde Need for Speed Hot Pursuit. Vol. 8 introduceert daarnaast Pursuit Tech, voegt nieuwe Cop Progression toe en bevat de iconische Porsche 959 S ‘87 en de Lotus Evija ‘23.

Spelers kunnen vol in zenuwslopende 4v4-actie duiken in Vol 8’s Hot Pursuit-modus, waarin Cops het opnemen tegen Racers om te beslissen wie écht de dienst uitmaakt op de straten. Zij spelen twee intense rondes en wisselen tussen Cops en Racers. Het doel van een Racer is om de finish te behalen zonder betrapt te worden. Cops maken jacht op Racers en hebben nieuwe Pursuit Tech tot hun beschikking, waaronder spijkermatten, EMP’s en de ESF stormram. Coördineer de achtervolging en krijg ondersteuning van AI-eenheden om Racers te dwarsbomen. Spelers die zich wagen aan de Cop Career kunnen negen unieke kostuums vrijspelen die geïnspireerd zijn op politie-eenheden wereldwijd. 

“Vol. 8 slaat een brug tussen het verleden en het heden van de Need for Speed-franchise en brengt de geliefde ‘Cop Vs Racer’-actie terug in een op Hot Pursuit geïnspireerde modus”, vertelt John Stanley, Senior Creator Director bij Criterion Games. “We hebben de essentie van de bloedstollende achtervolgingen uit het Need for Speed DNA gevangen en we hebben moderne twists toegevoegd.” 

In Vol. 8 wordt The League, het singleplayer progressiesysteem dat in Vol. 7 is geïntroduceerd, opgefrist met nieuwe tegenstanders. Speed Pass* bevat meer auto’s en cosmetics om te verzamelen. Spelers kunnen 45 tiers met customization content vrijspelen, waaronder de Lotus Evija ‘23: een futuristische en aanpasbare hypercar met een gigantische hoeveelheid vermogen. De Vol. 8 Premium Speed Pass** voegt 30 extra tiers met vrij te spelen content toe, inclusief de legendarische Porsche 959 S ’87- volledig aanpasbaar met drie bodykits en meer. Vol 8. bevat ook twee originele Speedhunters-designs en twee NFS Legends custom ontwerpen. 

Need for Speed Unbound is ontwikkeld voor de nieuwe generatie technologie en bevat 4K resolutie in 60 FPS voor de allereerste keer in de serie. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x