Home Gaming Maui the Shapeshifter getoond tijdens Future Games Show

Maui the Shapeshifter getoond tijdens Future Games Show

by Pim, Sel

Maui the Shapeshifter, een prachtige 2D handgetekende Metroidvania gebaseerd op de gelijknamige Polynesische halfgod die van gedaante kan veranderen, zwemt aan met zijn eerste trailer, onthuld tijdens de Future Games Show op Gamescom. Het spel is ontwikkeld door Play on Worlds, bekend van Ebenezer and the Invisible World.

Beheers Maui’s legendarische krachten om van gedaante te veranderen en red het dierenleven op een Polynesisch eiland van de corrupte kracht van Cemyk, een kwaadaardig wezen uit een andere wereld. Verander in majestueuze dieren met de hulp van de spirit Aumakua en hanteer Maui’s magische vishaak terwijl je een betoverend eiland verkent, vol geheimen, uitdagingen en obstakels.

Verander in een Hoary Bat om nieuwe hoogtes te bereiken, glijd heuvels af terwijl je gevaarlijke projectielen blokkeert als een Groene Zeeschildpad, of zweef over grote afstanden als een Kamehameha-vlinder. Gebruik creatief de krachten van indrukwekkende dieren om de gemuteerde fauna die door Cemyk op het eiland is gebracht, te verdrijven.

YouTube video

Maui the Shapeshifter zal beschikbaar zijn op PC via Steam.


Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x