Home GamingSpeelgoed Mattel onthult nieuwe Wednesday Addams collectie

Mattel onthult nieuwe Wednesday Addams collectie

by Pim, Sel

Vandaag gaat Mattel naar Nevermore Academy en onthult een gloednieuwe Wednesday Addams collectie met een lijn Wednesday Addams Monster High poppen en een Fisher-Price Little People Collector Wednesday set – allemaal in aanloop naar het langverwachte tweede seizoen van MGM Television’s hitserie op Netflix, Wednesday.  

Geïnspireerd door de personages uit de show zullen deze griezelig prachtige poppen en miniatuurfiguren fans helpen hun innerlijke macabere kant te kanaliseren, terwijl ze naar “Goo Goo Muck” luisteren, avonturen naspelen en favoriete scènes uit de iconische tv-serie opnieuw creëren.

De geesten achter Monster High en Wednesday hebben samengewerkt om een ijzingwekkend mooie lijn van poppen te creëren geïnspireerd door de hit televisieserie.

Monster High® Wednesday Addams pop

Gekleed om te shockeren in volledig zwart van top tot teen, straalt deze Wednesday Addams verzamelpop een duistere charme uit in haar Nevermore Academy-uniform. Met Thing die op haar schouder zit en killer schoenen aan haar voeten, is ze meer dan klaar om elke morbide mysterie te ontrafelen dat op haar wacht.

Monster High® Wednesday Enid Sinclair pop

Geïnspireerd door de heldere en kleurrijke stijl van haar personage, ziet deze Enid Sinclair verzamelpop er iconisch uit in een volledig roze outfit met een baret en rugzakaccessoires. Net zo charmant in popvorm als in de show, is Enid overal op voorbereid – of het nu gaat om de laatste roddels op school of het afweren van een moorddadig monster.

Monster High® Rave’N Wednesday pop

Geïnspireerd door de jurk van haar personage in de virale dansscène van de show, is deze Rave’N Wednesday verzamelpop adembenemend gothic in een duistere jurk. Met haar geplooide rok, perfect om in te swingen, is ze helemaal klaar om de dansvloer te betreden als een bezeten geest.

Monster High® Paint It Black Fashion Pack™ accessoires

Met de begrafenismode van niemand minder dan Wednesday Addams als inspiratie biedt de Paint It Black Fashion Pack een compleet, zorgvuldig samengesteld outfit voor elke Monster High x Wednesday-pop die haar #OOTD wil veranderen.

Monster High® Little People Collector™ Wednesday 

Fans van de hitserie Wednesday kunnen tienerangst en griezelige momenten vieren met deze speciale editie van de Little People Collector-figurenset van Fisher-Price. Deze leuke set bevat Wednesday Addams met Thing, Enid Sinclair, Marilyn Thornhill en het Hyde-monster, allemaal opnieuw verbeeld als Little People-figuurtjes.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x