Home Gadgets Twitch lanceert Summer of Rewards: Verdien beloningen terwijl je kijkt!

Twitch lanceert Summer of Rewards: Verdien beloningen terwijl je kijkt!

by Sven

Twitch, de populaire interactieve livestreamingdienst, kondigt vandaag het startschot aan voor het Summer of Rewards-evenement. Van 21 augustus tot 11 september 2024 krijgen kijkers de kans om exclusieve beloningen te verdienen terwijl ze genieten van hun favoriete streams.

Tijdens Summer of Rewards kunnen kijkers via Drops en Support a Streamer allerlei unieke items verzamelen uit meer dan tien verschillende game-categorieën. Of je nu fan bent van World of Warcraft, Palworld, Star Wars Outlaws, Street Fighter 6, Quidditch Champions, of Warhammer 40K: Space Marine 2, er is voor iedereen iets te verdienen!

Een volledig overzicht van alle aankomende beloningen vind je op de Drops and Rewards-pagina van Twitch. Wil je meer weten over Summer of Rewards? Dan kun je alle details nalezen in de blog van Twitch.

Blijf op de hoogte van de laatste updates en ontwikkelingen door een kijkje te nemen op de website van Twitch of door hen te volgen op Instagram, X (voorheen Twitter) en TikTok. Mis deze kans niet om je game-ervaring te verrijken met exclusieve Twitch-beloningen!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x