Home Events Splitgate 2 onthult eerste publieke demo en gesloten alpha tijdens Gamescom 2024

Splitgate 2 onthult eerste publieke demo en gesloten alpha tijdens Gamescom 2024

by Sven

1047 Games brengt de actie van Splitgate 2 naar Duitsland voor Gamescom 2024, waar bezoekers de allereerste publieke speelbare demo van de game kunnen uitproberen in de Splitgate 2-paviljoen (Hal 9, stand A-050). Maar voor fans wereldwijd is er goed nieuws: je kunt ook deelnemen aan het plezier met de “Gamescom at home” gesloten alpha die vandaag van start gaat en loopt tot 25 augustus.

Voor degenen die niet bij Gamescom kunnen zijn, biedt de gesloten alpha een voorproefje van wat komen gaat. In deze alpha kun je deelnemen aan twee spannende modi: Hotzone en Team Deathmatch, verspreid over drie verschillende maps (Ozone, Zenith en Frontier). Tijdens de alpha is er geen tijds- of matchlimiet, en het is volledig gratis om te spelen. Wil je meedoen? Meld je aan op de Steam-pagina van de game om kans te maken op toegang.

Splitgate 2 bouwt voort op het succes van de oorspronkelijke game, maar is volledig opnieuw opgebouwd. Spelers kunnen zich in de actie storten als een elite Ace, waarbij ze kiezen uit drie verschillende facties, elk met hun eigen unieke vaardigheden die zijn afgestemd op verschillende speelstijlen. Creëer het ultieme team, speel samen en beheers de snelle gevechten van Splitgate 2 terwijl je nieuwe mogelijkheden ontgrendelt.

In de toekomst is de concurrentie hevig, en beheersing van de portaaltechnieken is essentieel voor het succes van je team. Dash, glijd en gebruik futuristische fysica voor indrukwekkende luchtkills in de galactische arena. Behaal de overwinning op verschillende futuristische maps en modi met je team, level up, verbeter je loadouts, en word de dodelijkste ace in het spel terwijl je de top van de ranglijsten bereikt.

Met deze spannende nieuwe content en de mogelijkheid om deel te nemen aan de gesloten alpha, is Splitgate 2 klaar om een grote indruk te maken op zowel Gamescom-bezoekers als spelers thuis. Zorg dat je klaar bent om te portalen en deel te nemen aan de actie—dit is een kans die je niet wilt missen!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x