Home Events Sengoku Dynasty ontvangt Gamescom trailer

Sengoku Dynasty ontvangt Gamescom trailer

by Pim, Sel

Ontwikkelaar Superkami en uitgever Toplitz Productions zijn enthousiast om hun nieuwe showcase-trailer te onthullen voor hun multi-genre open-wereld RPG, stadsbouwer, levenssimulatie en overlevingsspel Sengoku Dynasty.

YouTube video

De nieuwe showcase-trailer biedt een allesomvattend inzicht in de adembenemende wereld van Sengoku Dynasty, die continu is geëvolueerd door een reeks updates die de gameplay-mechanismen hebben verfijnd, de historische nauwkeurigheid hebben verbeterd en meeslepende content hebben toegevoegd. Van de bescheiden beginjaren van het boerenleven tot het succes van leiderschap en respect, neemt Sengoku Dynasty spelers mee op een boeiende reis waarin het lot dat ze kiezen te creëren afhangt van de beslissingen die ze nemen.

Spelers kunnen dorpen en nederzettingen opbouwen tot bloeiende gemeenschappen in de vallei door gebruik te maken van de middelen die ze verzamelen, en het land bewerken door middel van landbouw, gewassenteelt, terwijl ze een leven van vrede en harmonie leiden door te boeren en te handelen.

Van prachtige kersenboomgaarden en bloemenweiden tot de ruige kustlijn en dichte bamboebossen, Sengoku Dynasty is een visueel spektakel om te aanschouwen, dat nog mooier is geworden door recente updates aan de verlichting en grafische verbeteringen. Bovendien heeft Sengoku Dynasty een herzien voortgangssysteem gekregen, verbeterd gedrag en responsiviteit van NPC AI-werkers, een verbeterde UI en een nieuw systeem voor het plaatsen van wegen geïmplementeerd.

In Sengoku Dynasty hebben spelers genoten van een vreedzame reis, ver van de onrust in de gebieden van de daimyo. Echter, de release van versie 1.0 later dit jaar zal spelers in staat stellen de chaos van het tijdperk te ervaren via het nieuw geïntroduceerde gevechtssysteem.

Met versie 1.0 in het vooruitzicht zal Sengoku Dynasty blijven uitbreiden met uitgebreide gevechtsfuncties, een dynamisch dynastiesysteem, bandietenkampen, seizoensgebonden missies en evenementen, een karaktereditor en meer endgame-content. De komst van elke update brengt de spelersgemeenschap dichter bij een meeslepende levende wereld die perfect de essentie van feodaal Japan weet te vangen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x