Home Films Studio Ghibli’s Grave of the Fireflies komt naar Netflix

Studio Ghibli’s Grave of the Fireflies komt naar Netflix

by Pim, Sel

Studio Ghibli is de thuisbasis van enkele van de beste films in de filmgeschiedenis. Van Spirited Away tot The Boy and the Heron, de studio heeft hard gewerkt om zijn reputatie op te bouwen. Decennia geleden maakte Studio Ghibli zijn bescheiden debuut met twee films die als legendarisch worden beschouwd binnen de industrie, en nu bereidt Netflix zich voor om een van deze films toe te voegen aan zijn dienst.

En nee, we hebben het niet over My Neighbor Totoro. Grave of the Fireflies komt naar Netflix, en deze anime-film mag je niet missen. Critici hebben de film al lang geprezen als een van de beste oorlogsverhalen aller tijden, en het is een werk van regisseur Isao Takahata.

Volgens Netflix zal Grave of the Fireflies zijn debuut maken op 16 september, en een nieuwe update van de dienst suggereert dat de film beschikbaar zal zijn in de Verenigde Staten. Eerder zei de dienst dat de Studio Ghibli-film zou worden uitgesloten in de VS en Japan, maar die beschrijving is nu aangepast. Grave of the Fireflies zal nu beschikbaar zijn in meer dan 190 markten, met uitzondering van alleen Japan.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x