Home GadgetsConnectiviteit Western Digital introduceert 8TB opslag voor PlayStation 5, officieel gelicentieerd door PlayStation

Western Digital introduceert 8TB opslag voor PlayStation 5, officieel gelicentieerd door PlayStation

by Pim, Sel

Western Digital breidt de innovatieve reeks game-opslagoplossingen voor PlayStation 5-consoles uit met de lancering van de nieuwste toevoeging aan de WD_BLACK-lijn: de officieel gelicentieerde 8TB WD_BLACK SN850P NVMe SSD voor PS5-consoles.

De WD_BLACK SN850P NVMe SSD voor PS5-consoles is gebouwd voor competitieve PS5-bezitters die hun gameplay willen verbeteren en op zoek zijn naar enorme opslagruimte. Met het 8TB-model kunnen gamers tot 200 games opslaan op hun PS5.

De 8TB WD_BLACK SN850P NVMe SSD voor PS5-consoles is voorzien van een geoptimaliseerde heatsink die speciaal is gebouwd voor de PS5 M.2-sleuf. Dit betekent dat spelers zich geen zorgen hoeven te maken over compatibiliteit en games kunnen downloaden zonder het archiveren of het verwijderen van games van hun console.

De nieuwe 8TB WD_BLACK TM SN850P SSD wordt geleverd met een proefperiode van een maand van PlayStation Plus Premium | Deluxe (meegeleverd in de doos), waarmee gamers direct toegang krijgen tot honderden games.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x