Home Gaming Unawake toont gameplay trailer voor Gamescom

Unawake toont gameplay trailer voor Gamescom

by Pim, Sel

Het onafhankelijke ontwikkelingsteam RealityArts Studio en uitgever Toplitz Productions zijn verheugd om de nieuwe Gamescom-trailer voor hun brute actie-melee-game Unawake te onthullen, voorafgaand aan de eerste verschijning van de game op console voor de game media in Keulen.

YouTube video

Het nieuwe titel van het Turkse RealityArts Studio, dat al verschillende internationale prijzen heeft gewonnen en tweemaal de Epic Mega Grant heeft ontvangen, richt zich op brute actie in een dystopische apocalyps.

De door Unreal Engine 5 aangedreven titel brengt actievolle, maar toch tactische gevechten in razendsnel tempo, terwijl spelers proberen te overleven in een eindtijd veroorzaakt door engelen en demonen. De nachtmerrieachtige wereld van Unawake komt tot leven door verbluffende wereldontwerpen en visuals, ondersteund door een episch verhaal over een strijd tegen onmogelijke kansen, waarin spelers het lot van de mensheid bepalen en de toekomst van een aarde, geteisterd door meedogenloze oorlogen tussen wezens uit de hemel en de hel, in hun handen ligt.

Unawake maakt gebruik van Audio2Face-technologie van NVIDIA om zijn karakteranimaties te verbeteren, in samenwerking met Epic’s MetaHuman-toolset. Dankzij deze technologie, die mogelijk wordt gemaakt door generatieve AI, kunnen emotionele en levensechte gezichtsanimaties worden gecreëerd op basis van vooraf opgenomen stemopnames, wat een ongelooflijk realisme toevoegt aan NPC-personages.

De intense actie, die dynamische first-person melee-gevechten combineert met een rijk karakterprogressiesysteem en een diepgaand lootsysteem, stelt spelers in staat om hun personage te laten groeien, hun uitrusting aan te passen en een groot aantal wapens te hanteren terwijl ze steeds moeilijkere tegenstanders tegemoet treden in deze donkere, verwrongen fantasiewereld.

“Toplitz Productions is verheugd om de game media tijdens Gamescom een nieuwe blik op Unawake te geven. De actievolle gameplay, het diepe progressiesysteem en de kracht van Unreal Engine 5, gecombineerd met Nvidia’s Audio2Face-technologie, zijn een waar bewijs van het verleggen van de grenzen van verhalende en meeslepende ervaringen,” zegt Matthias Wünsche, CEO van Toplitz Productions.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x