Home Gaming Sonic X Shadow Generations Collector’s Edition getoond

Sonic X Shadow Generations Collector’s Edition getoond

by Pim, Sel

Sonic X Shadow Generations is een van de vele dingen waar fans van de blauwe egel naar uit kunnen kijken in de komende maanden. Maar dit is een grote release, en het lijkt erop dat Sega dit op een gepaste manier gaat herdenken. Het bedrijf heeft samengewerkt met Limited Run Games en zal een Collector’s Edition uitbrengen voor de aankomende uitgebreide remaster, die waarschijnlijk de aandacht zal trekken.

Het belangrijkste onderdeel van de verpakking is een Sonic en Shadow Dreamcast-beeld, dat de twee speedsters toont die bovenop een perfect nagemaakte Dreamcast staan. Daarnaast bevat het pakket ook een artbook, een steelbook-case, een commerciële Dreamcast-juwelendoos, de officiële soundtrack, een individueel genummerd certificaat van echtheid, en een sleutelhanger met Sonic-, Shadow- en Classic Sonic-schoenen.

Daarnaast bevat het spel zelf enkele extra’s, waaronder omkeerbare cover art en een 28-pagina’s tellend dagboek geschreven door Gerald Robotnik. De Collector’s Edition zal geprijsd zijn op $249,99 en blijft beschikbaar voor pre-orders tot 6 oktober. Limited Run Games zegt dat de verzendingen zullen plaatsvinden tussen 25 oktober en 8 november.

Sonic X Shadow Generations wordt gelanceerd op 25 oktober voor PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x