Home GamingAndroid GeForce NOW en CurseForge brengen modondersteuning naar ‘World of Warcraft: The War Within’ in de cloud

GeForce NOW en CurseForge brengen modondersteuning naar ‘World of Warcraft: The War Within’ in de cloud

by Mark van Truijen

Eindelijk is het zover: GeForce NOW brengt deze GFN Donderdag World of Warcraft-mods naar de cloud door samen te werken met CurseForge, een top platform voor mods en in-game aanpassingen. Leden kunnen meer dan 25 van de beste addons voor World of Warcraft gebruiken, die vooraf zijn geïnstalleerd wanneer ze hun streamsessie starten, zodat ze op bijna elk apparaat op avontuur kunnen gaan in Azeroth en zich kunnen voorbereiden op de epische uitbreiding The War Within van de game.

Ultimate- en Priority-leden – inclusief Day Pass-gebruikers – kunnen deze WoW-addons vanaf vandaag eenvoudig inschakelen en aanpassen in de cloud. Er is geen CurseForge-account nodig en de configuraties van leden blijven consistent tussen elke streamsessie. Bovendien zorgt CurseForge ervoor dat alle ondersteunde mods in de cloud altijd worden bijgewerkt, zodat jij dat niet hoeft te doen.

We dagen leden uit om te pronken met hun CurseForge-addons in de cloud door een screenshot te delen op hun sociale mediakanalen met #ModsonGFN om kans te maken op een vermelding op de sociale kanalen van GeForce NOW.

En geen GFN Donderdag is compleet zonder games. De veelgeprezen Psychonauts-serie van Double Fine Productions is deze week toegevoegd aan de cloud, als onderdeel van de lijst van nieuwe games. Bekijk de lijst van deze week hier:

  • Level Zero: Extraction (Nieuwe release op Steam)
  • shapez 2 (Nieuwe release op Steam, 15 augustus) 
  • Car Manufacture (Steam)
  • Psychonauts (Steam)
  • Psychonauts 2 (Steam en Xbox, beschikbaar op PC Game Pass)
Het is de laatste week om een nieuw GeForce NOW Ultimate- en Priority-lidmaatschap van 1 maand of van 6 maanden met 50% korting te bemachtigen via onze zomersale. Zorg dat je het vandaag nog in huis haalt, vooral als je op zoek bent naar krachtige streaming met geweldige games – nu met ondersteuning voor mods.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x