Home Gaming Demo voor detective horror titel Nowhere onderzoekt Steam deze week

Demo voor detective horror titel Nowhere onderzoekt Steam deze week

by Jos Vis

Solo indie ontwikkelaar Midnight Forge is vandaag verheugd om aan te kondigen dat een PC demo voor zijn aankomende detective horror titel Nowhere beschikbaar zal zijn om te downloaden via Steam op donderdag 15 augustus.

Ter gelegenheid van de aankondiging is er een gloednieuwe demo trailer uitgebracht die een glimp biedt van de verschrikkingen die degenen die dapper genoeg zijn om de zaak later deze week aan te pakken te wachten staan.

YouTube video

Nowhere is een aankomende hardcore-detective-horror game, die moeiteloos meeslepende onderzoeksgameplay, klassieke survival horror mechanica en een rijk, mysterieus verhaal combineert met een zeer sfeervolle Scandinavische locatie.

De game speelt zich af diep in de bossen van Noorwegen en laat spelers in de wandelschoenen stappen van een detective die op jacht is naar een groep vermiste toeristen. Het wordt al snel duidelijk dat er meer aan de hand is dan in eerste instantie lijkt, aangezien het onderzoek een bovennatuurlijke wending neemt; spelers worden met hun hoofd eerst in een unieke en angstaanjagende draai aan de Noorse mythologie gedompeld en zien ze het gedoemde verhaal van de goden na Ragnarök in elkaar puzzelen.

De demo bevat ongeveer 20-30 minuten aan gameplay, wat slechts een voorproefje is van wat er in de volledige game beschikbaar zal zijn. Spelers zullen meerdere interessante plekken onderzoeken terwijl ze de raadselachtige verdwijning van de vermiste kampeerders in elkaar beginnen te puzzelen en de geheimen van een archaïsch en spookachtig ritueel ontrafelen. Het zal echter niet gemakkelijk zijn, aangezien onvoorstelbare verschrikkingen op de loer liggen in de schaduwen onder de dennen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x