Home Gaming Tactical Puncher Sumerian Six gaat op 2 september los

Tactical Puncher Sumerian Six gaat op 2 september los

by Jos Vis

Ontwikkelaar Artificer en hun trage labassistent Devolver Digital hebben aangekondigd dat het bizarre tactische oorlogsavontuur Sumerian Six op 2 september naar de pc zal sluipen en zijn lading tot ontploffing zal brengen.

Bekijk een gloednieuwe, 6 minuten durende, diepgaande duik die vandaag is uitgebracht en die enkele van de belangrijkste personages, mechanismen en strategieën belicht die je tegenkomt tijdens je missie om de occulte machine van de vijand te verpletteren.

YouTube video

Tactiekenthousiastelingen kunnen een voorproefje krijgen van wat je te wachten staat door rechtstreeks naar Steam te gaan en de demo te downloaden, die de eerste twee hoofdstukken bevat en onlangs is bijgewerkt met een aantal aanpassingen en oplossingen op basis van feedback van spelers:

Sumerian Six volgt de Enigma Squad, een onwaarschijnlijk team van helden bestaande uit ’s werelds beste wetenschappers die hun vaardigheden moeten combineren om geheime missies uit te voeren in hun strijd tegen het Derde Rijk.

Onder leiding van Hans Kammler, een voormalig lid van Enigma Squad, maakt de vijand gebruik van het occulte om de ultieme Wunderwaffe te creëren. Met schijnbaar eindeloze middelen tot zijn beschikking, zal Kammler er alles aan doen om je zes voet onder de grond te krijgen. Neem het op tegen zwaar bewapende, gemuteerde en bovennatuurlijk geladen krachten en stel je strategische vaardigheden en behendigheid op de proef.

Sluip door bolwerken en versla de alomtegenwoordige wachters op verschillende manieren voordat je de serieuzere bedreigingen aanpakt die op de loer liggen. Combineer de dynamische krachten van je team in creatieve demonstraties van tactische macht.

Hoe meer je overwint, hoe krachtiger je Squad wordt, en jaagt angst aan in de zwarte harten van het Derde Rijk. Alleen jij kunt Kammler ervan weerhouden het volledige potentieel van Geiststoff te ontketenen – een mystieke substantie met de kracht om de oorlog te winnen.

Neem het commando over de Enigma Squad, stop de oorlog en red de wereld op 2 september!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x