Home Gaming Bereid je voor op Halloween met Monster High: Skulltimate Secrets, nieuw van Mattel en Outright Games

Bereid je voor op Halloween met Monster High: Skulltimate Secrets, nieuw van Mattel en Outright Games

by Sven

Maak je klaar om je griezelige kant te laten zien! Mattel en Outright Games hebben zojuist de eerste trailer onthuld van hun nieuwe game, Monster High: Skulltimate Secrets, die net op tijd voor Halloween op 29 oktober wordt gelanceerd voor consoles en PC.

Deze klauwesome trailer geeft je een eerste blik op dit spooktaculaire avontuur, waarin de engste nieuwe functies van Monster High: Skulltimate Secrets worden getoond. In deze game, die voortkomt uit de voortdurende samenwerking tussen Mattel en Outright Games, de toonaangevende uitgever van gezinsvriendelijke entertainment, staat het thema van Monster High – jezelf zijn en inclusiviteit – centraal, terwijl het tegelijkertijd een spannend avontuur biedt dat zowel nieuwe als trouwe fans zal aanspreken.

Creëer je eigen monster

In deze fangtastische 3D-platformer kunnen spelers hun eigen monster creëren en aanpassen. Laat zien dat het cool is om een ghoul te zijn door je unieke monster te ontwerpen en je persoonlijke stijl te laten zien in de personage-creator.

Verken de werelden

Ontdek geheimen en onthul de ware kracht van de Verborgen Kamers terwijl je een kijkje neemt in de getrouwe recreatie van de Monster High-campus. Hier ligt een wereld van mysterie en avontuur op je te wachten.

Oude bekenden

Word beste vrienden met de complete Boo Crew en ontmoet fan-favorieten zoals Clawdeen Wolf, Draculaura, en Frankie Stein terwijl je door de gangen van Monster High navigeert en zijn geheimen onthult.

Monster High: Skulltimate Secrets brengt een spannende mix van avontuur en creativiteit naar je scherm, perfect getimed voor Halloween. Of je nu een nieuwe fan bent of al lang deel uitmaakt van de Monster High-community, deze game biedt iets voor iedereen. Ben jij klaar om de geheimen van Monster High te ontdekken? Laat het ons weten!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x