Home Gaming Het is tijd voor de grote opening, Tavern Manager Simulator is nu beschikbaar!

Het is tijd voor de grote opening, Tavern Manager Simulator is nu beschikbaar!

by Marc Beers

De droom om je eigen taverne te openen is eindelijk werkelijkheid geworden. One More Time heeft vandaag hun nieuwste titel, Tavern Manager Simulator, op Steam gelanceerd en nodigt spelers wereldwijd uit om hun bartending-dromen waar te maken. Tavern Manager Simulator geeft spelers volledige controle over de renovatie, decoratie, bediening en uitbreiding van de middeleeuwse pub van je dromen! De nieuwste titel van One More Time is vandaag gelanceerd op Steam!

YouTube video


Tavern Manager Simulator is een job simulator die zich afspeelt in een fantasiewereld waarin spelers een oude, opknapperige taverne hebben geërfd die op een toplocatie naast het koninklijk kasteel staat. Profiteer van het voetverkeer in de omgeving en vul je bar met dorstige avonturiers, hongerige stadsmensen en laat je kleine gat in de muur uitgroeien tot de beroemdste taphouse van het hele land! Kook heerlijk eten, verwerk bestellingen voor je klanten en richt je taverne in en personaliseer hem op elke manier die je wilt! Tavern Manager Simulator geeft je de volledige controle over elk aspect van het runnen van een succesvolle brouwerij, waarbij alles van koken tot opruimen in jouw meer dan capabele handen ligt.

Belangrijke verzoeken zijn nu open op Terminals.io en contentmakers die hun bartending-dromen willen verwezenlijken, kunnen niet alleen zelf van de titel genieten, maar ze kunnen ook hun vrienden uitnodigen om hun kleine stukje paradijs te bezoeken met unieke Twitch-integraties! Deze integraties stellen spelers in staat om hun taverne te vullen met streamkijkers, wiens opmerkingen in de chat in de game verschijnen. Contentmakers die op zoek zijn naar nieuwe manieren om met hun chat te communiceren en fooien te verdienen voor Michelin-sterrenservice, zullen hier een feestdag mee beleven!

  • Laat ze koken – Heerlijk eten en goede service zijn de sleutels tot succes. Spelers moeten de beste ingrediënten kiezen en verschillende gerechten bereiden en drankbestellingen voor hun klanten vervullen. In dit spel moet je elke fooi verdienen!
  • Ik heb je nog nooit eerder in deze buurt gezien, vreemdeling – Naast vaste bezoekers kan de speler unieke NPC-klanten tegenkomen met speciale rollen en verzoeken. Je moet de juiste aanpak vinden om aan hun behoeften te voldoen en als je indruk op ze weet te maken, kun je je maximale reputatie verhogen.
  • Meer dan je gemiddelde gat in de muur – Je herberg begint als een soort “project”. Dat betekent dat je je bar vanaf de grond af moet opbouwen. Plan renovaties, koop grondstoffen en upgrade en breid je opkomende bedrijf uit in de lokale hotspot voor koningen en boeren! Bouw een tweede verdieping voor gasten, huur barden in om in het weekend te spelen, breid de parkeerplaats uit met een paar extra stallen, je moet je constant aanpassen om je bedrijf te laten bloeien!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x