Home Gaming Klassieke survivalhorror The Lacerator, komt uit in 2025

Klassieke survivalhorror The Lacerator, komt uit in 2025

by Marc Beers

Gamesuitgever DreadXP tekent een nieuwe survivalhorror voor zijn voortdurend groeiende collectie van fanfavoriete en geprezen titels. Maak kennis met The Lacerator, een survivalhorror waarin het verliezen van ledematen de gameplay verandert, en het overwinnen van niet alleen de puzzels maar zelfs een gewelddadige lichaamsamputatie het middelpunt wordt van een verwrongen game met de trashy comedy en low-brow stijl van de geweldige Grindhouse-films uit de jaren 70 en 80. The Lacerator is ontwikkeld door de Braziliaanse ontwikkelaar Games From The Abyss en wordt gelanceerd in 2025.

YouTube video


The Lacerator is een spannende survivalhorror gemengd met de sfeer van het kijken naar een grindhousethriller uit de jaren 80, inclusief throwbacks, die een eerbetoon is aan klassiekers uit het horrorgenre met retro-geïnspireerde low-poly-beelden en tankbesturing. Verken een vertakkende omgeving, vecht tegen vijanden en los puzzels op om verder te komen in je missie om te ontsnappen aan deze hel op aarde. Maar pas op voor The Lacerator en zijn vele vallen, je kunt in realtime een ledemaat verliezen, wat je opties voor gameplay drastisch verandert. Verkenning is cruciaal voor overleving, net als vechten. Soms kun je wegrennen van je vijanden, maar dingen worden vaak gemakkelijker als je ze kunt verslaan.

Max, een beroemde p*rnoacteur en de beste die het ooit heeft gedaan, is de ster van de show. Tijdens de laatste opnamesessie met zijn crew worden de dingen echt moeilijk wanneer iedereen wordt aangevallen en ontvoerd door THE LACERATOR. Nu in een smerige schuilplaats, moet Max alles doen om levend en in één stuk te ontsnappen… Maar dat zal waarschijnlijk niet gebeuren, aangezien de psycho-moordenaar zijn slachtoffers graag LACERATE! Welk deel van je lichaam zal deze keer worden afgesneden? Wie weet? De LACERATOR wel. Er zijn meerdere belangrijke ontsnappingsroutes, maar afhankelijk van je resterende ledematen verlies je toegang tot sommige van deze paden. Elk van deze paden presenteert een andere verhaallijn die antwoorden zal bieden die niet beschikbaar zijn in de andere. Durf jij terug te gaan en het grote plaatje samen te stellen?

Belangrijkste kenmerken:

  • RAAK NIET GESCHEURD! Het verliezen van je ledematen zal je manier van spelen veranderen!
  • Verken het kronkelende hol van THE LACERATOR
  • Vind items om puzzels op te lossen en verder te komen
  • Verdedig jezelf
  • Beheer geplunderde bronnen
  • Pas op voor de vele vallen
  • Meerdere hoofdpaden van spel en eindes!

DreadXP voegt The Lacerator toe aan zijn bevestigde line-up van games in ontwikkeling, waaronder de fan-favoriet Amanda The Adventurer 2, die later in 2024 uitkomt en het verhaal van de virale hit voortzet, en het langverwachte Heartworm in 2025, een spannend verhaal dat erop gericht is om spelers terug te gooien naar de stijl van de genre klassiekers die het pad hebben geëffend voor alle horror games die volgden.

The Lacerator wordt in 2025 uitgebracht op de pc. Er is momenteel een demo beschikbaar op Steam en DreadXP zal het tentoonstellen als onderdeel van hun line-up op PAX West 2024.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x