Home Gaming Dungeons 4: The Good, the Bad and the Evil uitgebracht

Dungeons 4: The Good, the Bad and the Evil uitgebracht

by Jos Vis

Uitgever Kalypso Media en ontwikkelaar Realmforge Studios hebben Dungeons 4 – The Good, the Bad and the Evil uitgebracht, de eerste DLC voor Dungeons 4. Deze verleidelijk kwaadaardige nieuwe toevoeging aan de Dungeons-franchise is nu verkrijgbaar met 10% korting op Steam, The Epic Games Store, PlayStation Store (alleen voor PS Plus-leden) en Microsoft Store gedurende 7 dagen na de lancering. Beschikbaar op pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5, met de basisgame Dungeons 4 nu beschikbaar om te spelen met Game Pass voor console, pc en cloud.

YouTube video

In dit avontuur met Wild-West-thema worden Thalya en het Engineering-Evil geconfronteerd met nieuwe uitdagingen terwijl de dwergen een dramatische terugkeer maken naar de bovenwereld met gloednieuwe technologie geïnspireerd door het zeer herkenbare (maar niet helemaal auteursrechtelijk beschermde – we hebben het gecontroleerd) westerse bioom. Vecht in vijf nieuwe missies, allemaal met de geweldige (slechte) Kevan Brighting, die zijn rol als de altijd iconische en vaak sarcastische verteller opnieuw vertolkt.

De DLC brengt een heleboel nieuwe content, waaronder extra vallen, ongedierte en passieve vaardigheden voor de rechterhand van het Absolute Kwaad, Thalya. Maar hoewel Thalya’s vaardigheden passief zijn, zijn de krachten van het goede dat zeker niet! De nieuwe kampioen, Brynnhild de Dwergenkoningin, zal samen met haar irritant niet-slechte tweelingbroer Thalya’s vaardigheden (en geduld) tot het uiterste drijven. Heb jij wat nodig is om het Westen te domineren met je kwaadaardige vaardigheden, of zullen Brynnhild en haar dwergenkameraden dit nieuwe land claimen in naam van alles wat goed, hoopvol en saai is?

Dungeons 4: The Good, the Bad and the Evil is nu verkrijgbaar met 10% korting op Steam, The Epic Games Store, PlayStation Store (alleen PS Plus-leden) en Microsoft Store gedurende 7 dagen na de lancering. De Dungeons 4-basisgame is ook verkrijgbaar op Steam met 25% korting tot 12 augustus.

Dungeons 4: The Good, the Bad and the Evil is verkrijgbaar op pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5, waarbij de basisgame Dungeons 4 nu beschikbaar is om te spelen met Game Pass.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x