Home Gaming Enjoy Studio heeft Spooky Bay aangekondigd

Enjoy Studio heeft Spooky Bay aangekondigd

by Jos Vis

Na het Kickstarter-succes van The Witch of Fern Island, serveert Enjoy Studio een nieuwe, heerlijke, rechtstreeks uit de zee afkomstige titel: Spooky Bay. Heb je er ooit van gedroomd om je eigen pub aan zee te runnen? Hier is het! Je hoeft je geen zorgen te maken over de concurrentie – jij bent de enige “fatsoenlijke” vestiging in dit gebied. De clientèle bestaat echter uit een scala aan louche gezichten. Schubben, algenhaar en uitpuilende ogen zijn hier geen verrassing, dus staar er niet te lang naar. Zelfs monsters hebben immers niet de hele dag om op een maaltijd te wachten.

De vervelende clientèle van de baai staat bekend om zijn bijzonder kieskeurige smaak en de diepzeereizen lijken hun eetlust nog verder te hebben aangewakkerd. Spelers zullen hun mouwen moeten opstropen om het resort voor te bereiden op een aantal nieuwe gasten. Dat houdt in: de vaat verzamelen, de vloer dweilen, de ingrediënten snijden, de oven verwarmen, de bouillon koken, het keukengerei klaarmaken, ervoor zorgen dat er niets aanbrandt… aargh! Dan rest er alleen nog maar serveren voordat het geduld van de klanten op is.

Naast de klantenkring van Spooky Bay en perfect ronde kiezels, heeft de zee een trailer aan land gegooid. Perfect vers en klaar om te bakken, is het nu verkrijgbaar:

YouTube video

De gamecard is nu live op Steam, waar de game in Early Access wordt gelanceerd. Bovendien krijgen gamers later dit jaar de kans om betrokken te raken bij het ontwikkelingsproces door deze titel te steunen op Kickstarter.

‘Spooky Bay draait niet alleen om op tijd koken – we creëren een humoristisch avontuur in een wereld vol surrealistische wezens. Elke maaltijd hier is een griezelig kunstwerk van culinaire kunst en elke griezelige gast heeft zijn eigen mysterie – eigenaardige smaak, voorkeuren en eisen. ‘We zijn er zeker van dat we dankzij de Kickstarter-campagne die later dit jaar van start gaat, getuige kunnen zijn van de oprichting van veel griezelige resorts’, aldus Patryk Pietraszkiewicz, Game Director bij Enjoy Studio.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x