Home Featured Call of Duty: Black Ops 6 Zombies Gameplay onthuld de map, vijanden en wapens

Call of Duty: Black Ops 6 Zombies Gameplay onthuld de map, vijanden en wapens

by Mark van Truijen

Activision en Treyarch hebben de eerste gameplay voor de Zombies-modus van Call of Duty: Black Ops 6 onthuld, met de focus op de eerste map, Terminus. Als voortzetting van de Dark Aether-verhaallijn moet de kerncast ontsnappen uit een gevangenis vol zombies (waar ook experimenten met ondoden plaatsvinden). Bekijk het hieronder.

Naast nieuwe wapens zijn er enkele power-ups die het mogelijk maken om te transformeren in een zware eenheid en door de ondoden heen te beuken. Omnidirectionele beweging is ook opmerkelijk, met personages die duiken en in staat zijn om 180 graden op de grond te draaien om zombies achter hen neer te schieten.

Hoewel de typische bedreigingen overvloedig aanwezig zijn, duiken er ook enkele nieuwe verschrikkingen op, van een spinachtig wezen tot een massa ondoden die in één vijand zijn samengeklonterd. Er is zelfs iets in het water met monsterlijke tentakels. Natuurlijk is dit slechts een deel van de Zombies-ervaring bij de lancering – een andere map, Liberty Falls, zal ook beschikbaar zijn, met een onthulling op 28 augustus tijdens Call of Duty Next.

Call of Duty: Black Ops 6 wordt gelanceerd op 25 oktober voor Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 en PC.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x