Home Gaming Dead Rising Deluxe Remaster komt met uitgebreidde trailer

Dead Rising Deluxe Remaster komt met uitgebreidde trailer

by Mark van Truijen

Capcom heeft een uitgebreide nieuwe gameplay uitgebracht voor Dead Rising Deluxe Remaster, de remaster/dichterbij-een-remake van Dead Rising uit 2006. Het bevat regisseur Ryosuke Murai die hands-on gaat met de titel en alle nieuwe toevoegingen en veranderingen aanwijst. Bekijk het hieronder.

Zoals eerder aangekondigd, is Dead Rising Deluxe Remaster vanaf de grond af ontwikkeld op de RE Engine. Terwijl het 4K-resolutie visuals en 60 FPS levert, zijn er ook aanzienlijke verbeteringen aan de gezichtsuitdrukkingen van alle personages. Er is ook volledige voice-acting (met ondersteuning voor negen talen), dus je zult NPC’s zoals Otis horen in plaats van alleen hun dialoog in sommige scènes te lezen.

Er zijn ook opmerkelijke veranderingen aangebracht in delen van het winkelcentrum. Bijvoorbeeld, Paradise Plaza, het hoofdgebied, heeft nu meer een strandgevoel. Het is ook mogelijk om kleding uit verschillende winkels op te pakken en ze direct te veranderen (hoewel er ook veel optionele outfits apart beschikbaar zijn, zoals in de Digital Deluxe Edition). Als je weinig tijd hebt, kun je altijd de Kast openen om in elk ontdekt outfit te veranderen tijdens het spelen.

Dead Rising Deluxe Remaster wordt gelanceerd op 19 september voor PS5, Xbox Series X/S en PC. Blijf op de hoogte voor meer details binnenkort.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x