Home Gaming In-game-evenement genaamd Solstice teruggekeerd naar Destiny 2

In-game-evenement genaamd Solstice teruggekeerd naar Destiny 2

by Mark van Truijen

Het jaarlijkse Solstice-zomerevenement is onlangs teruggekeerd in Destiny 2. Dit jaar krijgen spelers een nieuwe kans om de Solstice Seal en Flamekeeper-titel te behalen door event challenges te voltooien. Het in-game-evenement is voor alle Guardians beschikbaar en vindt plaats tot en met 27 augustus. 

Nieuwe beloningen
Spelers kunnen tijdens deze periode nieuwe beloningen verdienen door onder andere de strijd aan te gaan met vijanden in de Bonfire Bash-activiteit. Beloningen bevatten de opvallende glow voor de Solstice-armor, de nieuwe Fortunate Star Bow, de allereerste Solstice-memento en de Sublime Suit-armorset. Tot slot kunnen spelers via Bungie Rewards ook het limited-edition Bear Walker-skateboard vrijspelen door de Fuel for the Fire III Event-challenge te voltooien. Dit skateboard is vervolgens aan te schaffen via de Bungie Store.

Destiny 2: Echoes
Na de epische eindstrijd tegen de Witness in The Final Shape werd er een nieuw hoofdstuk geopend in het universum van Destiny 2. Guardians werden opgeroepen tot nieuwe avonturen. In Destiny 2: Echoes is er een mysterieus object neergestort op het oppervlak van de planeet Nessus. In Act 2, gelanceerd op 16 juli, doken spelers in de diepten van Nessus om de eigenaar van de eerste Echo te ontdekken. Zowel Act 1 als Act 2 zijn nog steeds beschikbaar voor alle spelers. Act 3 start op 27 augustus met nieuwe activiteiten, verhalen en beloningen. Kom hier meer te weten over Destiny 2: Echoes.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x