Home Gaming Vampire Survivors komt 2 augustus uit op de PS4 en PS5

Vampire Survivors komt 2 augustus uit op de PS4 en PS5

by Mark van Truijen

Poncle’s Vampire Survivors heeft eindelijk een releasedatum voor PS4 en PS5. Het komt uit op 29 augustus, met een nieuwe trailer die verschillende functies toont, variërend van minstens 13,5 uur gameplay tot een prijs die vergelijkbaar is met die van een peri-peri chicken wrap. Bekijk het hieronder.

De reverse bullet hell-titel heeft sinds de lancering in december 2021 aanzienlijke updates en gratis content ontvangen. Er zijn ook verschillende betaalde DLC’s geweest, waaronder Legacy of the Moonspell, Tides of the Foscari, Emergency Meeting (een samenwerking met Among Us) en Operation Guns (een andere samenwerking met Konami’s Contra). Elk heeft nieuwe personages, kaarten, geheimen en meer toegevoegd.

Gelukkig hoeven PlayStation-spelers niet te wachten om ze te spelen, aangezien alle DLC beschikbaar zal zijn op de dag van de release van het spel. Vampire Survivors is ook beschikbaar voor Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch, PC, iOS en Android. Blijf op de hoogte voor meer details over de PS4- en PS5-versies en verdere updates in de komende weken.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x