Home Gaming The Order: 1886 ontwikkelaar, Ready at Dawn sluit de deuren

The Order: 1886 ontwikkelaar, Ready at Dawn sluit de deuren

by Mark van Truijen

Ready at Dawn, bekend van PSP-titels zoals God of War: Chains of Olympus en Ghost of Sparta, evenals The Order: 1886 op PS4, is gesloten. Opgericht in 2003, ontwikkelde de studio ook VR-titels zoals Lone Echo, die veel lof ontving. Meta nam het bedrijf over in 2020, en een vervolg, Lone Echo 2, werd gelanceerd in 2021.

Android Central meldde als eerste de sluiting van de studio, met een woordvoerder van Meta die dit bevestigde aan Gematsu. Design director Robert Duncan heeft sindsdien op LinkedIn gepost en bevestigd dat de studio sluit. “Ik werk al meer dan tien jaar bij Ready at Dawn en ik ben ontzettend verdrietig om dit geweldige team, waar ik van ben gaan houden, op deze manier uit elkaar te zien vallen.”

Duncan richt zich op het vinden van posities voor zijn collega’s. Volgens Android Central worden voormalige medewerkers aangemoedigd om te solliciteren naar functies bij Oculus Studios. Meta heeft de sluiting nog niet officieel aangekondigd of een reden gegeven. Ready at Dawn voegt zich bij studio’s zoals Tango Gameworks, Arkane Austin en SIE’s London Studio, naast duizenden andere ontslagen in de industrie. Blijf op de hoogte voor verdere updates

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x