Home Gaming Little Nightmares ontwikkelaar Tarsier Studio komt vandaag met onthulling nieuwe game

Little Nightmares ontwikkelaar Tarsier Studio komt vandaag met onthulling nieuwe game

by Mark van Truijen

Tarsier Studios, de studio die Little Nightmares en Little Nightmares 2 heeft ontwikkeld, staat op het punt om zijn volgende game te onthullen.

Op Twitter deelde de ontwikkelaar artwork om een glimp te geven van hun volgende titel en onthulde dat ze de game zullen onthullen tijdens de THQ Nordic Showcase die morgen, 2 augustus, gepland staat. “We dachten dat we achterover zouden leunen en kijken of er verrassingen zijn tijdens de THQ Nordic Digital Showcase morgen,” schreef de ontwikkelaar. De showcase begint morgen om 12 uur PT en zal updates bevatten over eerder onthulde titels, nieuwe aankondigingen en meer.

Na de ontwikkeling van de Little Nightmares-serie werd Tarsier Studios in 2019 overgenomen door de Embracer Group, waarna de studio bevestigde dat ze aan een nieuwe IP werkten. Little Nightmares 3 wordt ondertussen ontwikkeld door Supermassive Games.

Tarsier gaf een paar jaar geleden voor het laatst een korte glimp van hun mysterieuze project, wat hintte op een andere horror (of horror-gerelateerde) setting.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x