Home Gaming Avowed wordt mogelijk vertraagd naar volgend jaar

Avowed wordt mogelijk vertraagd naar volgend jaar

by Mark van Truijen

Er staan de komende maanden een groot aantal belangrijke first-party Xbox-releases gepland, hoewel het lijkt dat één daarvan iets naar de vroege maanden van volgend jaar wordt verschoven.

Volgens Tom Warren van The Verge bereiden Microsoft en Obsidian Entertainment zich voor om aan te kondigen dat Avowed is uitgesteld naar begin 2025. De fantasy RPG staat officieel gepland voor release deze herfst, met eerdere lekken (en een per ongeluk aankondiging van Obsidian zelf) die het voor een lancering in november hadden vastgelegd.

Volgens Warren is S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, een aankomende Xbox-console exclusieve titel, nu uitgesteld naar november van de eerder geplande release in september. Microsoft wil wat ruimte vrijmaken in het releaseschema. Achter de schermen is Avowed naar verluidt “in goede staat”, met deze vertraging meer bedoeld om alle aankomende grote Xbox-exclusives wat ademruimte te geven.

Microsoft heeft verschillende belangrijke releases gepland voor 2024, waaronder Call of Duty: Black Ops 6, Diablo 4: Vessel of Hatred, Starfield: Shattered Space, Towerborne, Ara: History Untold, Microsoft Flight Simulator 2024 en Indiana Jones and the Great Circle.

Het bedrijf heeft bevestigd dat het nieuwe informatie over Avowed zal delen op Gamescom, dus het is waarschijnlijk dat daar de vertraging zal worden aangekondigd. Blijf op de hoogte voor meer updates.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x