Home Gaming Planet Coaster 2 gaat dieper in op waterparken, achtbanen en meer

Planet Coaster 2 gaat dieper in op waterparken, achtbanen en meer

by Mark van Truijen

Frontier Developments heeft zichzelf gevestigd als de vooraanstaande studio als het gaat om het leveren van hoogwaardige managementsimulaties, en eerder deze maand kondigde het een nieuwe aan in de vorm van Planet Coaster 2, die later dit jaar uitkomt. Nu heeft de ontwikkelaar de eerste gameplay deep dive-video voor de titel uitgebracht, waarin een flinke hoeveelheid nieuwe beelden te zien is.

YouTube video

De gameplay deep dive gaat in op de overkoepelende creatietoolset van Planet Coaster 2 en hoe deze spelers in staat zal stellen om het pretpark van hun dromen te creëren. In tegenstelling tot het eerste spel, kun je naast achtbanen ook waterparken, glijbanen, zwembaden en allerlei soorten attracties maken, met veel controle over wat je precies wilt bouwen.

Natuurlijk zullen degenen die het eerste spel hebben gespeeld veel vertrouwd vinden in termen van de basismechanieken, maar Planet Coaster 2 belooft ook veel aanpassingen en verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Bekijk de deep dive hieronder voor meer details en houd de volgende deep dive-video in de gaten, waarin Frontier nieuwe details zal onthullen over de set creatietools van het spel.

Planet Coaster 2 komt dit najaar uit voor PS5, Xbox Series X/S en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x