Home Gaming Pat McAfee en zijn DAWGS stappen de ring in met de WWE 2K24 Pat McAfee Show Pack

Pat McAfee en zijn DAWGS stappen de ring in met de WWE 2K24 Pat McAfee Show Pack

by Jos Vis

De WWE 2K24 Pat McAfee Show Pack is vanaf vandaag verkrijgbaar. De pack wordt aangevoerd door sportpersoonlijkheid en WWE-commentator Pat McAfee, een voormalige 8-jarige NFL-veteraan, All-Pro en tweevoudig Pro Bowler. McAfee is geen onbekende in WWE-actie en heeft met name overwinningen in de ring behaald op The Miz, Austin Theory en Baron Corbin, en stapt nu weer tussen de touwen in WWE 2K24, de hoogst gewaardeerde consolegame in de geschiedenis van de WWE 2K-franchise.

YouTube video

McAfee wordt in de Pat McAfee Show Pack vergezeld door de cast van DAWGS, waaronder voormalig 11-jarige NFL-veteraan en Super Bowl-kampioen AJ Hawk, negen jaar NFL-cornerback Darius Butler, de legendarische Ty Schmit en de man met de power mullet, “Boston” Connor. Elk speelbaar personage heeft ook zijn eigen MyFACTION-kaart en ze brengen gezamenlijk meer dan 15 nieuwe bewegingen en spot in het spel, die ook kunnen worden gebruikt voor aangepaste Superstars in de creatiesuite. Ook wordt er samen met het pakket, en gratis voor alle spelers zonder DLC-aankoop, een nieuw voetbal-vreemd voorwerp uitgerold, dat kan worden gegooid en gevangen door Superstars of geschopt door McAfee. De Pat McAfee Show Pack is beschikbaar voor individuele aankoop of als onderdeel van de Season Pass, die is inbegrepen in de Deluxe Edition en Forty Years of WrestleMania Edition van WWE 2K24. De eerder aangekondigde ECW Punk Pack en Post Malone & Friends Pack zijn nu ook beschikbaar.

Ook nieuw in de MyFACTION-spelmodus van WWE 2K24 is de nieuwe Iconic Moments Series met de nieuwste gem class tier, Diamond. Lockercode “PATSMMERGIFT24” bevat Amethyst Extreme Series Drew McIntyre, 2x Deluxe Punches & Promos Packs en 3x Faction Wars Tickets. Er zijn ook verschillende nieuwe Live Events beschikbaar met unieke te verdienen beloningen.

De WWE 2K24 Standard Edition is momenteel te koop met 50% korting op PlayStation-platforms van 30 juli tot 14 augustus, en Forty Years of WrestleMania Edition is momenteel te koop met 40% korting op PlayStation-platforms van 30 juli tot 14 augustus 2024.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x