Home Films Comic-Con 2024: een recap van Marvel Studios

Comic-Con 2024: een recap van Marvel Studios

by Mark van Truijen

Een koor voert Like a Prayer uit terwijl een groep Deadpool-cosplayers in de gangpaden danst.

Feige en Rob Delaney staan op het podium. Feige prijst de box office-prestaties van Deadpool & Wolverine en de MCU.

Captain America: Brave New World cast — Tim Blake Nelson, Danny Ramirez, Giancarlo, en Mackie. Mackie plaagt Tom Holland over het feit dat hij eindelijk zijn eigen film heeft. Feige bevestigt dat de film een terugkeer is naar het niveau van Winder Soldier. Sam wordt omringd door personages die helpen zijn gebrek aan superkrachten te compenseren. Nelson kan niet veel zeggen over de terugkeer van The Leader. Feige is zo blij dat hij terug is na zoveel jaren afwezigheid. Ramirez is blij om de vleugels aan te trekken, grapt dat hij dacht dat ze met kniesteunen zouden komen. Esposito noemt het toetreden tot de MCU een droom die uitkomt, bevestigt dat hij Sidewinder speelt. Mackie zegt dat het schild veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Onah is er niet omdat hij COVID heeft.

Een nieuwe trailer speelt. Ross leidt een top over de Celestial in de oceaan, die het zeldzame metaal adamantium bevat. Ross wil dat Sam de Avengers hervormt. Veel actie met Sam en Torres als Falcon. Sidewinder probeert Sam te vermoorden. Het eindigt met Ross die uit zijn dak gaat bij het presidentiële podium.

“Mr. President”, Harrison Ford, verschijnt en maakt grappen over Anthony Mackie die vloekt. Ford wordt emotioneel als hij praat over het betreden van de geschiedenis van Ross. Hij wilde toetreden tot de MCU en vindt de film fantastisch.

Thunderbolts, cast en crew, Harbour in kostuum. Waarom zit Ross niet in de film? Feige zegt: “Soms, in 85 jaar comicgeschiedenis, gebruiken schrijvers en artiesten dezelfde naam.” De asterisk zal logisch zijn zodra we de film zien. Stan prijst Pugh, die zegt dat het team niet goed met elkaar overweg kan. Pullman leunt in de “Bob” naam, bevestigt in feite dat hij Sentry speelt. John-Karen is enthousiast om terug te zijn, Val wil macht, Harbour grapt dat hij zijn kostuum van Etsy heeft gekocht. Russell zegt dat iedereen “f-cking dol” zal zijn op US Agent. Stan zegt dat het beste aan het spelen van Bucky is dat hij negen levens heeft – maar hoeveel zijn er nog over? Hij was doodsbang om in Hall H te zijn voor Winter Soldier. Harbour prijst de cast, maar zegt dat Pugh zijn favoriet is. Pugh doet enkele van haar eigen stunts, maar prijst haar stuntdubbels voor het er cooler uit laten zien.

Beelden spelen. Yelena bezoekt Red Guardian in zijn armoedige appartement. Nieuwe kostuums voor vrijwel iedereen. Ghost heeft een boog en pijl. John Walker heeft een kind maar betreurt het verlies van zijn gloriedagen. Bucky is in het congres en wast later zijn metalen arm in de vaatwasser. Yelena, US Agent en Ghost ontmoeten allemaal “Bob”, die gevaarlijk is. Iemand richt zich op de Thunderbolts, dus ze moeten samenwerken. Val is geamuseerd door hun samenwerking.

Fantastic Four wordt volgende juli uitgebracht, begint dinsdag met filmen. Regisseur Matt Shakman wilde trouw blijven aan de comics, tot het punt dat hij de woestijn in ging om de beste steen te vinden om The Thing te maken. Hij gaf prioriteit aan authenticiteit met retro-futuristisch 1960s New York, vooral Sid Mead.

Animatics en vroege testbeelden spelen. Het is vrolijk 1960s met zoveel levendige blauwen en oranje tinten. Reed verschijnt in een nep-wetenschapsprogramma waarin hij kinderen leert over explosies. The Thing is in een Dating Game-achtige spelshow. Vliegende auto’s, retro-futuristische esthetiek overal, veel gelach. De Fantastic Four bereiden zich voor op hun ruimtevlucht en bouwen een band op in het proces.

De volledige titel is The Fantastic Four: First Steps. Michael Giacchino doet de muziek. De cast wordt geïntroduceerd. Quinn is verbaasd over zijn superpak. Pascal is enthousiast over het toetreden tot een nieuwe familie. Hij en Shakman kennen elkaar al jaren en waren bijna decennia geleden kamergenoten. Kirby en Quinn gaan naar een pub om hun zusterlijke band te vormen. Bachrach kreeg advies van Mark Ruffalo over motion capture. Quinn zegt dat ze de familiedynamiek gaan brengen. Kirby heeft zoveel gelachen tijdens het repeteren met iedereen, wilde de vreugde van de comics overbrengen.

Feige bevestigt dat de Fantastic Four en veel van de andere personages die we hebben gezien in Avengers 5 en 6 zullen zijn. Hij plaagt wie de regisseurs zullen zijn: Joe en Anthony Russo. Een sizzle reel speelt van hun eerdere Marvel-werk. De Russos staan op het podium en maken grappen over hun toewijding hieraan. Ze dachten dat Endgame het einde van de weg was voor hun MCU-werk.

Avengers: Doomsday wordt uitgebracht in mei 2026, gevolgd door Secret Wars in mei 2027.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x